EM 2020 forvandlet til politisk farce: Fodbolddommer knæler for bevæbnet hjemmerøver

På et øjeblik er den igangværende EM-fodboldturnering forvandlet til et venstreekstremt optrin, hvor en seriekriminel amerikaner hyldes og æres.

Fredag aften går det europæiske fodboldforbunds kampdommer på knæ. 44-årige Antonio Mateu Lahoz ærer sammen med spillerne fra de engelske og skotske landshold en amerikansk hjemmerøver, der har siddet bag tremmer utallige gange.

Der er tale om en venstreorienteret magtdemonstration, der skal styrke den ekstremistiske bevægelse Black Lives Matter og ophøje tyveknægten og narkoforbryderen George Floyd.

Da George Floyd dør i forbindelse med en anholdelse i foråret 2020, eksploderer USA i raceuroligheder, der er opildnet af Black Lives Matter-bevægelsen. Der bliver plyndret butikker, udøvet hærværk og politistationer bliver brændt af.

I Danmark arrangerer en afrikansk indvandrerkvinde flere racistiske demonstrationer, hvor de fremmødte deles op efter hudfarver og etnicitet. Det danske politi reagerer ikke, fordi det er en afrikansk migrant, der udøver racismen.

Da England og Skotland mødes i EM-turneringen i juni 2021, knæfalder fodboldspillerne og kampens dommer det venstreekstreme tankesæt – og ikke mindst den amerikanske vaneforbyder.

George Floyd blev dømt og fængslet for blandt andet tyveri og narkokriminalitet med hårde stoffer som kokain.

I 2007 deltager George Floyd i et voldeligt hjemmerøveri. En mand, der udgiver sig for at være fra den lokale vandforsyning, banker på døren til en lejlighed. En kvindelig beboer aner uråd, og hun prøver at presse døren i. George Floyd og fem medgerningsmænd trænger ind hos de tre beboere – heriblandt et lille barn.

George Floyd truer et kvindeligt offer med en pistol, som han holder mod hendes mave. Kvinden tror, at hun skal dø og råber skrækslagen om hjælp.

George Floyd leder efter penge og værdier i hjemmet, men finder ikke noget. Til slut stikker Floyd og de andre kriminelle af med kvindens smykker og mobiltelefon.

To år senere indrømmer George Floyd det voldsomme hjemmerøveri og dødstruslerne. Den kriminelle afroamerikaner får en fængselsstraf på fem år.

Det lille barn, der er et af ofrene for hjemmerøveriet, udpeger George Floyd som gerningsmanden.

I sommeren 2021 kan seerne opleve en fodbolddommer samt en flok fodboldmillionærer, der ærer George Floyd, mens de ignorerer hjemmerøverens ofre.

Ofre, der sandsynligvis lider under det grufulde overfald den dag i dag.

EM i fodbold er på vej til at miste sin sportslige relevans. Turneringen er forvandlet til de venstreorienteredes kampplads.

Husk at sige navnene på George Floyds ofre: Aracely Henriquez og Angel Negrete.

*

Se også “Den virtuella världen slukar den inre världen”

1 Kommentar på "EM 2020 forvandlet til politisk farce: Fodbolddommer knæler for bevæbnet hjemmerøver"

  1. England er til at brække sig over. De knæler hver gang, de spiller. Det samme med Belgien. Men epidemien er for aftagende. Eksempler på hold, der ikke knælede ved seneste kamp: Danmark (der til gengæld stod og klappede af de knælende belgiere), Tyskland, Frankrig, Ungarn, Italien, Østrig, Portugal, Nordmakedonien, Holland, Ukraine, Polen, Spanien, Sverige (utroligt nok). Og der er sikkert hold, jeg ikke har nævnt, der heller ikke knælede.
    Men knæleriet skal stoppe fuldstændigt før sporten igen kan overvejes at måske være tilbage på sporet. Derudover skal vi boykotte Qatar-VM næste år, hvor tallet ifølge The Guardian nu er 6.500 døde migrantarbejdere, som følge af at Qatars regime har tilladt at de simpelthen bliver tvunget til at arbejde sig ihjel. Det er dybest set overlagt massemord. Og de fodboldspillere, der møder op næste år, gør det på ligene af de døde migrantarbejdere og er efter min mening lige så skyldige i at promovere Qatars shariadiktatur og umenneskelige arbejdsforhold som styret selv!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.