Toppen af islam: Lukas Graham synger duet med shariaklædt pige

Den danske verdensstjerne Lukas Graham – der har det borgerlige navn Lukas Forchhammer – stiller sig nu i den endeløse kø af venstreorienterede musikere og kunstnere, der bakker op om den islamiske lovreligion.

Lukas Graham har indsunget en duet med den 12 år yngre muslimske sangerinde, Hanin Dhiya, der kommer fra Indonesien. Den mest folkerige islamiske nation på kloden.

I dele af Indonesien dømmes der efter sharialoven, og de religiøse myndigheder pisker eksempelvis unge mennesker i fuld offentlighed – hvilket ikke ser ud til at bekymre den danske popstjerne.

Lukas Graham har tidligere sammenlignet muslimernes situation i vesten med de uhyggelige naziforbrydelser og jødeudryddelserne i KZ-lejrene under Anden Verdenskrig:

“Det bekymrer mig meget, at hvis vi tog ordet ‘muslim’ og erstattede det med ordet ‘jøde’ så ville vi være i en Anden Verdenskrig-situation. Vi er nu i en antisemitisk tilstand verden rundt – det er bare rettet mod muslimer i stedet for jøder,” siger Lukas Graham.

Lukas Graham er vokset op på den venstreekstreme fristad Christiania, der blandt andet agerer tilflugtssted for den stenkastende og voldsudøvende autonome bevægelse, der har sit udspring i indvandrerbydelen Nørrebro.

Muslimerne kan juble, mens selvgode musikmillionærer som Lukas Graham understøtter sharia-ideologien i vesten.

Se også Paw Olesen fra reklamebureauet Kong Gulerod fremturer overfor billedkunstner Uwe Max Jensen: Dine malerier er elendige

3 Kommentarer på "Toppen af islam: Lukas Graham synger duet med shariaklædt pige"

  1. håber han mister fans og købere af hans musik

  2. Den islamiske revolution æder (også) sine egne børn. Og Lille-Lukas bliver en af de første, kan jeg garantere ham.

  3. Lukas Forhammer, skal passe på fingrene med den (Muggert) ☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.