Multikulturelt EM-opgør: Afrikansk fodboldspiller bider muslimsk modstander

Fodboldfans foran tv-skærmene var tirsdag aften vidne til et absurd optrin i den igangværende EM-turnering. De årvågne tv-kameraer viste den muslimske forsvarsspiller Antonio Rüdiger, der satte tænderne i modstanderen, Paul Pogba, der ligeledes bekender sig til islam.

“Jeg skulle ikke været kommet så tæt med min mund på hans ryg,” indrømmer Antonio Rüdiger.

Antonio Rüdigers bid har vakt opsigt, men det europæiske fodboldforbund mener ikke, at Rüdiger skal straffes for sin usportslige opførsel. Der er tilsyneladende den samme berøringsangst i europæisk topfodbold, som man oplever i danske retssale, når det kommer til migranters kriminalitet og ugerninger. Ofte ender afgørelserne i ‘løftede pegefingre’ og betingede domme uden reel straf.

Antonio Rüdiger spiller for Chelsea og stiller op for det tyske landshold. Den tandstærke forsvarsspiller stammer oprindeligt fra det vestafrikanske land, Sierra Leone, hvor hovedparten af indbyggerne er muslimer.

Den iltre Antonio Rüdiger har tidligere været i offentlighedens søgelys, da han ‘likede’ et foto af den franske præsident med et støvleaftryk i hovedet. Præsident Macron talte i negative vendinger om islam efter, at Frankrig blev ramt af flere blodige terrorangreb, der var forankret i islam. Det gjorde Frankrigs præsident upopulær i brede muslimske kredse.

Paul Pogba, der er offeret i den spegede ‘bide-sag’ på grønsværen, spiller for den engelske klub Manchester United. Den praktiserende muslim stiller op for det franske landshold. Den 28-årige midtbanespiller har – ligesom Antonio Rüdiger – vestafrikanske rødder. Paul Pogba stammer fra Guinea.

Paul Pogbas brødre er også fodboldspillere, men har valgt at stille op for hjemlandets landshold. Paul Pogba har fravalgt at repræsentere Guineas landshold, selvom det var en nærliggende mulighed.

Paul Pogba har fortalt, at hans islamiske tro har gjort ham til et ‘bedre menneske’. Den muslimske forsvarsspiller afviser, at islam og terrorisme har noget med hinanden at gøre og beskriver i stedet lovreligionen islam som ‘noget smukt’.

Paul Pogba har siden den voldsomme hændelse tilgivet Antonio Rüdiger for bideriet.

“Jeg vil ikke have ham udelukket,” siger Paul Pogba.

2 Kommentarer på "Multikulturelt EM-opgør: Afrikansk fodboldspiller bider muslimsk modstander"

  1. Og så er Pogba forøvrigt også en stor “Palæstina”-tilhænger. Med andre ord en stor Israel-hader. Klamt.

    • Hvor Islam end forefindes, er der altid Ballade. Keine Ausnahmen.
      Muslimer har kort lunte og har let ved at “tænde af”. Derfor kan de kun bruget til Briketter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.