60 dages fængsel: Dansk mand foreslår at smide syre i hovedet på Rasmus Paludan; medierne er tavse

En voldsom sag om politiske trusler er blevet ignoreret af den danske medieelite.

I november 2019 går Jesper Olsen på Facebook og skriver en uhyggelig kommentar, der omhandler partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Jesper Olsen undrer sig over, at Rasmus Paludan endnu ikke er blevet dræbt. Samtidig foreslår Jesper Olsen, at man kan anskaffe sig en lille flaske ætsende syre og sprøjte syre i hovedet på Rasmus Paludan.

Der tale om uhørte politiske trusler, der indbefatter syreangreb på en danske politiker. Syreangreb er en angrebsform, der jævnligt forekommer som hævnangreb i dele af den muslimske verden.

Danske medier har ikke omtalt trusselsagen, der netop har været for retten i Holbæk. I maj 2021 bliver der afsagt dom over den 47-årige Jesper Olsen, der idømmes en fængselsstraf på 60 dage. Straffen gøres betinget, hvilket betyder, at gerningsmanden slipper for at skulle bag tremmer.

I retten kommer det frem, at den 47-årige trusselmager ikke er egnet til at udføre samfundstjeneste.

Så reelt slipper den 47-årige Jesper Olsen forbavsende mildt fra at have opildnet til syreangreb på en dansk partileder. Tidligere i år kunne danskerne opleve, at en gruppe mennesker blev varetægtsfængslet i flere måneder for at afbrænde en mannequindukke, der skulle forestille den socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen.

De danske folketingpolitikere – inklusiv DF’eren Pia Kjærsgaard – slog hårdt ned og krævede handling i sagen om dukkeafbrændingen. Det bliver taget meget alvorligt på det politiske parnas, hvis venstrefløjens magtmennesker modtager trusler.

Hvis du derimod truer en indvandrerkritisk politiker med et syreangreb i ansigtet – så slipper du for ophold bag tremmer samt samfundstjeneste.

Hvorfor er loven ikke lige for alle?

*

Læs om et medlem af Enhedslisten, der ustraffet opfordrer til overfald på en folketingskandidat fra Stram Kurs

1 Kommentar på "60 dages fængsel: Dansk mand foreslår at smide syre i hovedet på Rasmus Paludan; medierne er tavse"

  1. Og det samme sker med alle andre, som er højlydt islamkritiske og ikke bifalder masseindvandringen af muslimer.
    Og stadigvæk larmer propagandaen løs om at vi har et velfungerende retssystem i Danmark. Velfungerende for hvem? For det er ikke for dem, der støtter frihed og borgerindflydelse og er imod den islamiske ideologi.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.