Du kan give Løkkes parti en vælgererklæring – selvom det ikke er stiftet endnu

På Indenrigs- og boligministeriets hjemmeside kan man nu afgive en vælgererklæring til den nyradikale Lars Løkke Rasmussens parti. Det mærkværdige er, at Lars Løkkes parti, Moderaterne, slet ikke er stiftet eller grundlagt endnu. Løkke hævder i offentligheden, at han blot har et ‘politisk mødested’, hvor han udveksler holdninger og visioner.

Løkke har holdt offentlige webmøder, hvor den tyrkiske ekstremist Özlem Cekic, en pakistansk radiovært samt et barnebarn til Adolf Hitlers nærmeste ven var inviteret.

Det er ikke første gang, at Lars Løkke Rasmussen tages i lemfældig omgang med sandheden.

I 2002 overnattede den daværende minister på et hotel i København under navnet ‘Jensen’. Løkke fyrede en løgn af om hotelbesøget. Løkke forklarede, at han havde lejet et hotelværelse efter et ‘aftengruppemøde i Venstre’. Aftengruppemødet viste sig i stedet at være en våd julefest på et reklamebureau, der fik økonomiske indsprøjtninger af Venstre.

Flere undrede sig over Lars Løkkes hotelbesøg, fordi han som daværende indenrigs- og sundhedsminister fik stillet en ministerbil og chauffør til rådighed døgnet rundt. Ministerchaufføren kunne have kørt Løkke hjem til den færøske hustru i den nordsjællandske by Græsted – en køretur på cirka 50 minutter. Den angiveligt feststemte Lars Løkke valgte i stedet en hotelovernatning under et falsk efternavn efter den løsslupne reklamefest.

Den tyrkiske journaliststuderende Maya Tekeli, der i dag arbejder for Mads Brügger nyetablerede medie Frihedsbrevet, har anklaget Lars Løkke for et utroskabslignende kæresteforhold med den daværende partikollega Sophie Løhde.

Lars Løkke Rasmussen har ikke hevet den tyrkiske journalist i retten for de svulstige utroskabsrygter.

Tidligere har Lars Løkke Rasmussen bedraget den folkekære sangerinde Hanne Boel og funkbandet Blast, som Løkke snød for 30-40.000 kroner.

I 1982 hyrer Lars Løkke sangerinden Hanne Boel og det populære band til en koncert i Gribskovhallen i sin hjemby. Der bliver skrevet en formel kontrakt, som Løkke senere frasiger sig ansvaret for. Bandet er meget populært i firserne og spiller, når der er lørdagsunderholdning på Danmarks Radio samt foran tusindvis af tilskuere på fodboldlandsholdets hjemmebane, Idrætsparken. Hanne Boel og de andre bandmedlemmer har efterfølgende store økonomiske udgifter til scenepersonale, flyttefolk samt leje af lys- og lydanlæg.

Til Hanne Boel og bandets store overraskelse nægter Lars Løkke Rasmussen pludselig at betale fakturaen. Det ender med, at musikerne står tilbage med regningen, og Løkke kan trække sig triumferende ud af svindelsagen.

Tre år senere bliver Lars Løkke Rasmussen valgt til sit første politiske embede.

Nu kan den tidligere statsminister – og noget tvivlsomme koncertarrangør – fortsætter de lyssky affærer med sit ny parti Moderaterne, der måske eller måske ikke eksisterer.

*

Læs mere om Lars Løkkes ‘mødested’, hvor et nært familiemedlem til Adolf Hitlers tro væbner deltager. Der er tale om nazi-arkitekten Albert Speer, der blev dømt for krigsforbrydelser efter Anden Verdenskrig.

Læs også om Lars Løkke Rasmussen, der fejrer ramadan sammen med en marokkansk muslim, der tidligere har støttet en terroranklaget islamist og anklaget danskerne for racisme.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

5 Kommentarer på "Du kan give Løkkes parti en vælgererklæring – selvom det ikke er stiftet endnu"

  1. Ja, man kan støtte LLR med en vælgererklæring. Men man kan så sandelig også lade være, hvis man er imod yderligere indvandring og befolkningsudskiftning her i landet.

  2. Løkkes parti virker som en kopi af Sveriges fatale islamiseringsparti Moderaterna https://www.svd.se/kristersson-om-sd-uttalande-om-islam-avskyvart

  3. Astrid Krag synes at have skyklapper på eller af alt afhængigt af hvilke partier der søger stillere.

  4. Fadbumsen´s Lumskeparti mangler ærklæringer.

    Man kan bare sige: Gad vide om der findes 20000 idioter her i Danmark. Jeg vil ikke tro der findes 60000.

  5. Et parti, der potentielt er lige så landsskadeligt som de Radikale.. selvom LLR efter min mening allerede har gjort mere skade individuelt end mange partier har kunnet formå som hele organisationer igennem årtier..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.