Blip-båt: en ”yderligtgående” migrantafskrækker

Nu kan Berlingske berette, at Grækenland har udviklet ”yderligtgående” måder at afskrække migranter på, og den seneste kan endda ”gøre dem døve”.

I omtalen af grænseværn har mainstreammedierne notorisk tendens til at stramme retorikken i kulsorte farver, særlig da når det gælder tiltag i andre lande. Men der er jo alle steder en ekstra karikerende tendens i udlandsstof.

Således blev Lindholm af udenlandske medier beskrevet som en afsides ø midt i det frådende kolde hav, og det hed sig, at danske myndigheder flår alle personlige ejendele fra asylanter ved grænsen.

Hvad Berlingske antyder som et dystert, inhumant tiltag, er de lydkanoner, som allerede i mange år har været anvendt mod uroligheder og til meget andet i mange europæiske lande og særlig i USA.

Og dog udtrykker EU-kommissionen nu bekymring over metoden, skønt altså god nok mod egne borgere. Står man under 15 meter væk, kan hørelsen skades, ja, men det må man jo så lade være med.

”Yderligtgående” grænseværn vil efter normal sprogbrug være som ved Jerntæppet eller mellem Nord- og Sydkorea. At bruge høje båt-lyde er netop for at undgå skydevåben og sprængstoffer.

Bag mediernes effektive sprogbrug og den politiske ”bekymring” må nødvendigvis ligge den logik, at enhver håndhævelse af grænseværn, der overhovedet kan batte noget, er yderligtgående.

6 Kommentarer på "Blip-båt: en ”yderligtgående” migrantafskrækker"

 1. Kan kun være enig med Neerup Buhl her.
  Og må tilføje at når venstreekstremisterne (og den betegnelse omfatter efterhånden hele det officielle danske samfund) taler advarende om “tonen” i debatten om indvandringen, så er de selv i front, når det gælder skingerhed, med deres utrættelige og altid aktive og massive forsøg på at beskrive alt og alle, der er imod masseindvandringen og imod et Europa som et kontinent, der er åbent for alle, som racister, onde nazister og kældermennesker, og naturligvis også strukturelt racistiske white supremacists..

 2. Det er smart at opgradere grænsen med et forsvar, men man burde evt. også bruge droner med missiler til at sænke disse lykkeridderes både med, så kan de svømme hjem til hvor de hører til..
  Det kunne man også lære noget af i Danmark, da de fremmede fjender jo bare vader ind til os i flæng, og så hænger vi på de kriminelle udskud.
  Her kunne man spare mange penge med kanoner langs vor grænse, ladet med hårde gummikugler.

 3. + Japanske Hvalfangerbåde over for Green-Pease. Bl.a. set på tubes.
  Disse kanoner er meget almindelige, og kan de bruges mod Green-Pease, så kan de også bruges til Emigranter og flygtninger der kommer anmasende.
  Begge dele er Pestilens.

 4. Mere på Potten.
  https://jyllands-posten.dk/international/ECE13042346/graekenland-tager-nyt-redskab-i-brug-mod-migranter/
  De græske grænsevagter har fået et nyt værktøj til at forhindre, at migranter rejser over grænsen fra Tyrkiet til Grækenland og altså ind i EU.

  En såkaldt ”langtrækkende lydenhed” – eller en lydkanon – er en del af en større oprustning af sikkerheden ved grænsen, som Grækenland har foretaget den seneste tid.

  Kanonen er placeret på toppen af et pansret køretøj og udsender en højfrekvent, høj lyd, som altså skal afholde migranter, der nærmer sig grænseovergangen, fra at forsøge at krydse grænsen.

  Ifølge mediet kan lydkanonen udsende en lyd, der volumemæssigt svarer til en jetmotor. Maskinen er en del af en større oprustning af den 200 km lange grænse mellem de to lande.

 5. Men spørgsmålet er så: Mon disse invasive og hjernevaskede lykkeriddere har fundet ud af at bruge ørepropper..?

  • Ja, det står grelt til med pressen, når den “kritiske” journalistik går ud på at stemple utilstrækkelig grænsebevogtning som yderligtgående i stedet for netop som – utilstrækkelig…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.