Pernille Vermund overfuset af indvandrer under coronatest: Muslimer poder danskerne

Mandag eftermiddag blev Pernille Vermund fra Nye Borgerlige overfuset af en indvandrermand, da hun blev coronatestet i et af Copenhagen Medicals testcentre. Den unge mand med indvandrerbaggrund er ansat som såkaldt ‘poder’ i testcentret, og han skulle coronateste Vermund med en vatpind i begge hendes næsebor.

Indvandreren kalder undervejs Pernille Vermund for ‘ond’ og beskylder partilederen for at have en ‘ond politik’.

Flere kilder fortæller samstemmende, at der er ansat store andele indvandrere med afrikansk eller mellemøstlig baggrund i Copenhagen Medicals testfaciliteter. Nogle vidner, der har benyttet testcentre i hovedstadsområdet, beretter om, at der til tider næsten ikke er etnisk danske medarbejdere til stede i coronafaciliteterne.

En stor del af medarbejderne er muslimer, hvilket ses på de kvindelige testmedarbejderes shariatørklæder og beklædning. Et tilfældigt foto, der stammer fra et af Copenhagen Medicals testcentre, der tidligere lå i det danske nationalstadion Parken, afslører, at en meget stor andel af testpersonalet er indvandrere fra Stormellemøsten eller Afrika. Mange af kvinderne på billedet bærer islamisk tørklæde.

En statsfinansieret ‘poder’ tjener omkring 35.000 kroner om måneden. De danske myndigheder bruger cirka to milliarder skattekroner på coronatestning hver måned.

Pernille Vermund er ikke tilfreds med den multikulturelle oplevelse hos Copenhagen Medicals testcenter:

“Det var grænseoverskridende og intimiderende,” siger Pernille Vermund.

Det islamofile Copenhagen Medical ejes af Kronprins Frederiks nære ven, Jeppe Handwerk, der har tjent styrtende på coronakrisen. Jeppe Handwerk er gudfar til Danmarks tronfølger, Prins Christian.

Hvem skal testes af Allahs raske svende hos Copenhagen Medical?

*

Se også Kulturberigelse: Syrisk indvandrer dømt for børneporno

5 Kommentarer på "Pernille Vermund overfuset af indvandrer under coronatest: Muslimer poder danskerne"

 1. overfuseren trænger til omgang afblegning

 2. Jeg fatter ikke, hvorfor hun overhovedet går til test..
  Men alt det her er jo et indblik i den nærmeste fremtid og udviklingen vil forstærkes voldsomt over de kommende år. Muslimerne sætter sig på vigtige nøglepositioner i samfundet og kræver derfor også tilsvarende indflydelse- og penge, selvfølgelig.

 3. Ikke mig, og heller ikke af en Muslim, Jeg bestemme hvem jeg vil have til at rage på mig. !

 4. Hov da. Ingenting i hverken aviser elle TV. of course

  https://denkorteavis.dk/2021/92-aarig-kvinde-med-rollater-vaeltet-omkuld-af-mellemoestlig-mand-der-ville-have-hendes-taske/
  En 92-årig kvinde blev mandag omkring kl. 12.30 udsat for røveri, da hun gik rundt med sin rollator på en sti ved Birkedalsvej i Viby. Der er mere på linket.

  Mens den 92-årige gik på stien, kom en mand løbende bagfra, og han tog fat i remmen på den taske, som hang på håndtaget af rollatoren. Rykket i tasken var så hårdt, at rollatoren blev revet fremad, og kvinden væltede ned på siden. Hun nåede kun lige at se en mand i mørkt tøj løbe med tasken.
  Det er frugterne af en Uansvarlig indvandringspolitik, styret af dem som blev valgt af vælgerne.
  De svinske vælgere og deres politikere. !! Fy Fahn

  • Ja, den historie er jo efter min mening noget mere oprørende end at en let antændelig islamistisk datter af en imam går verbalt amok på en dansker på Kastrup Havn.. mon ikke statsministeren blander sig og kalder den mellemøstlige mand til orden, mens han bliver udsat for 24/7-hetz af pressen, de etniske danskere, der råber op om racisme mod danskerne, og kræver undskyldninger, og selvfølgelig fritstillet på sin eventuelle arbejdsplads samt udsat for dødstrusler fra de vrede danskere??…
   Nå nej, det er jo bare en ældre etnisk dansk kvinde. Dem skider vi jo åbenbart på..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.