Mulig terrortrussel i Sabro?

Sabro, der ligger 13 kilometer udenfor Aarhus, vil være ukendt for mange danskere. Men Østjyllands Politi vurderer, at stedet er så farligt, at Østjyllands Politi har udstedt et forbud, så Rasmus Paludan og Stram Kurs ikke kan demonstrere i byen.

Spørgsmålet er, hvorvidt der overhovedet findes trusler i eller omkring Sabro, eller Østjyllands Politi bare rutinemæssigt er begyndt at forbyde Stram Kurs at demonstrere.

2 Kommentarer på "Mulig terrortrussel i Sabro?"

 1. Sabro kunne jo ligeså godt være et navn på en by i Irak..
  Men Politiet i Jylland har på mange fronter, åbenbart valgt at tage parti til fordel for fremmede fjenders udbredelse, heriblandt deres dominansvold og terroriseren af danskere..
  Politiet er jo bange for at træde de fremmede islamister og deres horeyngel over tæerne, da de jo ved at de er i undertal, og derfor istedet må forbyde danskere og demonstranter at ytre deres meninger og holdninger imod fjendtlig kultur i de områder af danmark som er mere eller mindre besat af islamister og deres syge ideologier..
  Jylland vil nok (grundet politiets afmagt), være den del af Danmark, der vil minde mest om det ødelagte land Sverige, som er hårdt ramt af salafisternes hærgen.
  – Man kunne jo faktisk få den tanke, at regeringen har valgt at “afvæbne” staten, og forbyde al modstand, netop som da tyskerne invaderede Danmark under anden verdenskrig..

  • Undskyld mig.
   islamister, salafister, jihadister, er det ikke Muslimer. Jeg tror de dyrker den samme luderbog.
   Derfor skal vi forenkle det: med bare Muslimer.
   Ved at erstatte disse tre ord, med ordet muslimer, fåes en mere tydelig forståelse.

   fuldt enig i det du skriver.☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.