Grundlovsdag 2021: Muslimske bosættere bestemmer, hvor danskerne kan demonstrere

Vi har de facto ikke længere ytringsfrihed i Danmark. Efter at Østjyllands Politi har forbudt Stram Kurs at demonstrere i Gellerupparken, Toveshøj, Bispehaven og Herredsvang, har politiet nu også forbudt den planlagte og godkendte demonstration på torvet på Hovedgaden 33 i Brabrand.

Det er simpelthen muslimske bosættere, der afgør, hvor danskere kan demonstrere i Danmark i 2021.

6 Kommentarer på "Grundlovsdag 2021: Muslimske bosættere bestemmer, hvor danskerne kan demonstrere"

 1. Hvad skal Danmark med det latterlige politi. ?

 2. Tænk hvis venstreorienterede blev nægtet at demonstrere. Hvilket ramaskrig!

 3. Nej, takket være den socialdemokratiske linie, så skal islam resolut føres hen over hovederne på os, men demonsterer en dansker den anden vej mod islam, så er det jo straks for galt.. Mette Mink har allerede slået et stort islam-søm i kisten – Alt der taler mod islam er racisme!

  Hun burde fandme få en “tur” med 20 salafister i Marokko!

 4. FUCK ISLAM

 5. Voldsmandens vetoret står over fredelige demonstranters “Grundlovs-sikrede” rettigheder. Det er åbenbart super okay ned politiet- og politikerne. Og så siger man at Tibet-demonstrationerne var en skandale?
  Men det værste er at ungdommen er blevet hjernevasket til at stå på muslimernes side. Mage til hjernevasket propaganda-ungdom har jeg aldrig nogensinde set før- og det siger en hel del!
  Grundloven er afskaffet. Det må nu blive alle danskeres opgave at genindføre den- og dem, der svigter, står på den forkerte side af historien.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.