Frygt for muslimske optøjer: Rasmus Paludan og Stram Kurs henvist til at markere grundlovsdag i et øde industrikvarter på havnen i Aarhus

På sigt skal nationalsindede danskere naturligvis have en milits. For der er ingen grund til at tro, at politiet, PET og de danske politikere vil beskytte grundloven og danskerne. Det bliver et privat anliggende.

Østjyllands Politi forbød Stram Kurs at demonstrere i Gellerupparken, Toveshøj, Bispehaven og Herredsvang i Aarhus. Tidligere i dag blev den planlagte og godkendte demonstration på torvet på Hovedgaden 33 i Brabrand så forbudt af politiet.

Herefter meddelte Politiets Efterretningstjeneste, at PET ville trække beskyttelsen, hvis Stram Kurs demonstrerede i Østjyllands Politikreds.

Rasmus Paludan skriver på Facebook om politiets beslutning:

“Politiets Efterretningstjeneste (PET) bryder som sædvanligt grundloven. PET har meddelt mig, at de vil trække beskyttelsen, hvis jeg demonstrerer noget som helst sted i Østjyllands Politikreds. Til gengæld vil Østjyllands Politi ikke udstede et forbud mod at demonstrere i kredsen. Så jeg har juridisk ret til at demonstrere, men PET vil lade mig blive dræbt uden livvagter, hvis jeg lovligt demonstrerer i Østjyllands Politikreds.

Jeg kan kun holde en kort grundlovstale uden at demonstrere klokken 18.15 på hjørnet af Sumatravej og Østhavnsvej.

Er nogen længere i tvivl om, hvem der har magten i Aarhus?”

7 Kommentarer på "Frygt for muslimske optøjer: Rasmus Paludan og Stram Kurs henvist til at markere grundlovsdag i et øde industrikvarter på havnen i Aarhus"

 1. Ak ja, det er jo ikke bare en smagsprøve på den islamiske kultur der binder bånd på danskheden..
  Det er noget der rent faktisk er virkeligt!!!
  Jeg brækker mig af skam over den røde fløj og politiet som jo af ren afmagt skider på danskerne, for at please islamisterne.. FØJ!!!

  • En dag kommer Politiet på overarbejde.
   Herefter findes der ingen GUD i Danmark, Men KUN Danskere.
   Det er særdeles tydelig at se hvilken vej det går, men de belæste røvhuller på borgen vil ikke opdage det inden det er for sent.

   Det vil nok foregå således:
   Danskere har fået nok, tegnebogen er klappet i. Skatten vil ikke blive betalt. Ikke inden islam og dens dyrkere, samt Satan´s bedehuse er fjernet fra Danmark.
   Når det er sket, bliver noget af politiet sat på pension og den herskende klasse på borgen bliver udskiftet.
   Efter så at roen er genoprettet åbner Danskerne deres tegnebog igen og skatten vil blive betalt med glæde.
   Det er fremtidsudsigterne mine damer og herrer.
   Det er ikke nogen opfordring til noget som helst, men jeg ser bare hvordan det nuligvis kan gå, når man forpasser tingene, med en udskiftning af Danskere med den uansvarlig indvandringspolitik.

 2. På sigt skal nationalsindede danskere naturligvis have en milits. For der er ingen grund til at tro, at politiet, PET og de danske politikere vil beskytte grundloven og danskerne. Det bliver et privat anliggende.

  Kan det realiseres vha. den kongelig forholdsordre. ?
  Kan dette hjælpe med nogen løsning med forsvaret af de grundlovssikrede rettigheder.
  htQ://www.retsinformation.dk/eli/lta/1952/63

  htQ://www.berlingske.dk/samfund/hjemmevaernsfolk-afvaebnes-efter-terrordrab

  htQ://www.retsinformation.dk/eli/ft/200422L00133

  Q = tps

  • Tror desværre, du får ret. Når de indvandrede masser kommer for at slå danskerne ihjel eller gøre dem til slaver og tage deres besiddelser, først dér fatter den almindelige dansker hvad det handler om.
   Så succesfuld har venstreekstremisterne været med at bilde danskerne ind at det eneste problem med indvandringen udelukkende har været danskerne selv og deres “indbyggede racisme”.
   Først når danskerne står med kniven foran struben forstår de det. Og så er det naturligvis for sent.
   Hvad skal man så konkludere? Konsekvensen af denne erkendelse vil jo være at kampen ikke kan føres fra Danmark, men fra udlandet.

 3. Og det her foregår over hele Europa. Vi har max 5 år (og formentlig ikke engang så lang tid) til at vende situationen 180 grader, ellers er Europa færdig som et som et overvejende hvidt kontinent med en jødisk/kristen kulturarv.
  Det danske politi har tilsyneladende intet ønske om at håndhæve Grundloven. Stærkt inspireret af de forræderiske politikere, der har bedraget den danske befolkning, og minsandten også støttet af selve befolkningen, der åbenbart heller ikke har noget problem med at opgive både Grundlov og rettigheder for at få et øjebliks fred, har de effektivt sat den tidligere liberale danske samfundsform ud af kraft og bøjet sig for den antidemokratiske og voldelige muslimske pression.
  Hvordan skal det her kunne ende fredeligt?.. det kan jeg simpelthen ikke se for mig.

 4. Demokratiet bliver på sådanne grundlovs dage totalt udfordret og udsat for kraftig modstand både fra de mørke kræfter men så sandelig også – indefra – fra dem som egentlig skulle håndhæve de grundlovssikrede rettigheder i Danmark og andre demokratiske lande.
  Winston Churcill sagde de berømte ord: “Democracy is the worst form of government, except for all the others.” Jo mere demokratiske land bliver desto svagere håndfast styring får de i det daglige. Den såkaldte liberale samfundsorden synes som værende noget der nu kan skrives og berettes om i historiebøger omkring vestlige samfundsindretninger. Og som slet ikke fungerende som noget dueligt i praksis udi den virkelige verden pga af pres fra voldsparate masseindvandrede religiøst formørkede ‘affaldsmennesker’ fra den tredje verden.
  Ordensmagten, dvs. politiet magter stort set intet mere end at adlyde obskure udstukne love, fra elendige politikere, som epidemi-love etc. og kommer ofte på ‘kant’ med national sindede som bare vil landet og nationen det bedste i form af identitær og original etnisk overlevelse.
  Generaler og officerer af høj rang ryster med sablerne i andre dele af europa, og civil ulydighed med oprettelse af selvbestaltede militser synes mere som værende en option for at kunne være i stand til at ‘afprøve’ landes grundlove og forfatninger af i demonstrationer.
  Er vi som etniske danskere slet ikke ‘herre i eget hus’ mere ?
  En ulmende civil borgerkrig forekommer slet ikke så usandsynlig mere indenfor en nærmere fremtid…
  National samling: Veni, vidi, vici

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.