Grundlovsdag: Frygt for muslimske optøjer udløser demonstrationsforbud

Stram Kurs demonstrerer i dag mod terroristerne Noureddine Aziz og Alaa Mohamad.

Om demonstrationen skriver Rasmus Paludan:

“Grundlovsdag 5. juni 2021 holder jeg demonstration og grundlovstale klokken 14.00 på torvet på Hovedgaden 33, Brabrand. Det er 800 meter fra Gellerupparken. Østjyllands Politi har nemlig nedlagt forbud mod at demonstrere imod islam i Gellerupparken, Toveshøj, Bispehaven og Herredsvang. Og åbenbart også inden for 800 meter af disse områder. Med andre ord er der enorme områder af Aarhus Vest, som er “no-go zone” for kritikere af den analfabetiske pædofile beduin Muhammad.

Sidste år, 5. juni 2021, havde jeg kun været i gang med min demonstration i Digterparken i ganske få minutter, da terroristen Noureddine Mahmoud Abdul Aziz, en palæstinensisk førtidspensionist fra Libanon, forsøgte at dræbe mig med en kniv. Den kniv havde han fået af den palæstinensiske ufaglærte voldsmand Alaa Mohamad, som sagde til ham:

“Du kan godt slå ham ihjel med kniven, fordi du er sindssyg, så bliver du ikke straffet for det!”

Disse to affaldsmennesker og terrorrister forsøgte altså at myrde mig med forsæt til at skræmme den danske befolkning i alvorlig grad og at destabilisere eller ødelægge Danmarks grundlæggende politiske, forfatningsmæssige og samfundsmæssige strukturer.

Alligevel blev de ikke tiltalt for terrorisme. Da somaliske Muhudiin Mohamed Geele prøvede at dræbe Kurt Westergaard i dennes hus, så blev Geele både tiltalt og dømt for terrorisme. Han blev også udvist (Mohamed Geele befinder sig stadig i Danmark, da han nægter at rejse hjem til Somalia trods sin udvisningsdom, red.).

Da Noureddine Mahmoud Abdul Aziz prøvede at dræbe mig med en kniv, så blev han ikke tiltalt for terrorisme. Han blev kun tiltalt for drabsforsøg og kun dømt for forsøg på grov vold. Han blev ikke udvist. Hans medterrorist Alaa Mohamad blev idømt en lav fængselsstraf og er nu på fri fod i Danmark!

Gad vide om, terroristen Alaa Mohamad dukker op til demonstrationen i morgen klokken 14?Da det er to palæstinensiske muslimer, der begik terrorisme og forsøgte at dræbe mig sidste år. Så synes jeg ikke, det er mærkeligt, at jeg på 1-års-dagen for terrorangrebet mod mig vælger at forhåne det, som jeg antager, at disse to affaldsmennesker hylder allermest: Koranen, altså den pædofile analfabet Muhammeds tåbelige bog, deres palæstinensiske flag, som jo repræsenterer det laveste i verden, og et billede af morderen Arafat.

Det er naturligvis en demonstration FOR GRUNDLOVEN, som de to terrorister og deres tusinder af allierede fremmede fjender i Danmark prøver at ødelægge hver eneste dag. Det er også en demonstration imod Hamas, som er en terrororganisation ansvarlig for drab på tusinder af mennesker, både muslimer, jøder og kristne.

Jeg har også inviteret Asmaa Abdol-Hamid, da man vel må antage, at hun også vil demonstrere imod en morderisk terrororganisation som Hamas eller hvad? Hun har jo for nylig arbejdet hos Fyns Politi, men nu har hun vist fået bedre betalt arbejde, hvilket nok er nødvendigt, fordi hendes mand jo sider i fængsel for bedrageri med offentlige midler.

Asmaa Abdol-Hamid vil ikke give mig hånden. Det er jeg glad for. Jeg ville heller ikke give hende hånden. Jeg ville faktisk hellere stikke hele min arm op i røven på en ko. Det ville være en mere renlig oplevelse end at give hånd til Asmaa.

Vel mødt klokken 14.00 på Hovedgaden 33, Brabrand i morgen lørdag 5. juni 2021!”

*

Mere om de to palæstinensiske terrorister på Frihedens Stemme

2 Kommentarer på "Grundlovsdag: Frygt for muslimske optøjer udløser demonstrationsforbud"

  1. Med alle de demonstrationsforbud og forsøg fra politiets side på at forhindre demonstrationer til støtte for Grundloven og imod totalitære ideologier, så kan man vist- også på dette område- konstatere at Grundloven er afskaffet.
    Hvilket jo også ER tilfældet. Grundloven er slet ikke gyldig længere. Det er politikernes forgodtbefindende til gengæld. Hvis de pludselig beslutter sig til at afskaffe borger- og frihedsrettigheder, som de har gjort sidste år og bekræftet adskillige gange i år, så er der intet indhold tilbage i Grundlovsdag, udover en markering af en historisk og museumsagtig “hyggedag”..

  2. Citat fra Rasmus´ beretning om mordforsøget:
    “Sidste år, 5. juni 2021, havde jeg kun været i gang med min demonstration i Digterparken i ganske få minutter, da terroristen Noureddine Mahmoud Abdul Aziz, en palæstinensisk førtidspensionist fra Libanon, forsøgte at dræbe mig med en kniv. Den kniv havde han fået af den palæstinensiske ufaglærte voldsmand Alaa Mohamad, som sagde til ham:

    “Du kan godt slå ham ihjel med kniven, fordi du er sindssyg, så bliver du ikke straffet for det!”

    Ret interessant oplysning om bevidst planlægning af mord på en dansk politiker. Men det synes sagens dommere åbenbart var ligegyldigt?.. utroligt. Sagen havde ganske sikkert været en anden, hvis det var en politiker fra et hvilketsomhelst andet parti (formentlig med undtagelse af Nye Borgerlige), der var blevet angrebet. Vi må bare konstatere at det juridiske system mere og mere bruges IMOD danskerne. Og tidspunktet hvor det hele smelter ned nærmer sig kraftigt..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.