Mobilvideo fra Kastrup Havn: Nu prøver familien Hamdi at starte en ny Muhammedkrise

Danske medier har været fulde af racismeanklager fra den tunesiske migrant Kodes Hamdi. Statsminister Mette Frederiksen og toneangivende folketingsmedlemmer stod i kø for at bakke den 29-årig islamist op, da hun beskyldte en dansk mand for racisme.

Nu afsløres det, at Kodes Hamdis familie har prøvet at opildne til had i Mellemøsten på baggrund af racismeanklagerne og Facebookvideoen fra Kastrup Havn. Få dage efter at Kodes Hamdi deler sin video på de sociale medier, tager hendes far, Abdelhamid Hamdi, affære.

55-årige Abdelhamid Hamdi deler et arabisk Facebookopslag om den omstridte sag, hvor datteren spiller hovedrollen. Opslaget stammer fra den arabiske Facebookgruppe ‘Egypterne kommer’. På opslaget beskrives datterens racismeanklager på arabisk.

Denne Facebookdeling skal tages meget alvorligt. Kodes Hamdis far er nemlig ikke en tilfældig person i det islamiske miljø. Den 55-årige islamist, Abdelhamid Hamdi, er kendt for sit store kontaktnetværk i Mellemøsten. Abdelhamid Hamdi står bag Danmarks største moske – Københavns Stormoske – som han fik finansieret med mindst 227 millioner kroner fra slavestaten Qatar. Abdelhamid Hamdi deltager i store islamiske konferencer og forhandlingsmøder i eksempelvis Saudi-Arabien, Qatar, Tyrkiet og hjemlandet Tunesien.

Den københavnske stormoske, som Abdelhamid Hamdi står i spidsen for, har nære forbindelser til Det Muslimske Broderskab, der blandt andet har villet transformere Egypten til en islamisk stat. Når der er præsidentvalg i Tunesien, så bliver Abdelhamid Hamdi fotograferet sammen med en af de islamistiske præsidentkandidater fra den berygtede Ennahda-bevægelse.

Abdelhamid Hamdi inviterede en af grundlæggerne af Ennahda-bevægelsen til Danmark, da stormoskéen åbnede i 2014. Den islamistiske æresgæst indrømmede i 2012, at Ennahda-bevægelsen havde planer om at skyde et passagerfly ned i begyndelsen af 1990’erne.

Moskéformanden Abdelhamid Hamdi bliver ofte set sammen med toneangivende islamister fra Mellemøsten. Der er altså stor fare for, at Abdelhamid Hamdi kan opildne til had mod det danske samfund, når han spreder arabiske opslag om dansk racisme i muslimske Facebookgrupper.

Spørgsmålet er nu, hvorfor Kodes Hamdis far spreder arabisk propaganda om datterens sag til indflydelsesrige islamister i Mellemøsten?

Ønsker Hamdi-klanen at antænde en ny Muhammedkrise, der kan bringe danske borgere og interesser i fare?

Det hele emmer af landsforræderi, når Kodes Hamdis familie agerer på denne måde.

*

Læs mere om Kodes Hamdis far, der kan forbindes til islamisk terror


Se også Kurderen AbdelRahman Mustafa er bekymret over danskernes racisme: “Han har siddet fængslet for blandt andet drabsforsøg.”

8 Kommentarer på "Mobilvideo fra Kastrup Havn: Nu prøver familien Hamdi at starte en ny Muhammedkrise"

 1. Og det skal nok lykkes dem at få de regnorme-rygradsløse danske politikere til at undskylde officielt på danskernes vegne, for denne frygtelige fornærmelse af islam, samt at indføre love, der skal lære danskerne at de skal have respekt for profeten og hans dejlige følgere..

  • Hvad bidrager disse snyltere med, til det Danske samfund. ??
   Nasserne inde på borgen, gør jo sådanset det samme, ved at stå i kø med tilkendegivelse og støtte til Snylterne.

 2. Det er på tide at et socialt medie og platform som facebook får adgangs opkobling med digital signatur. Man kunne jo håbe på at når det nye fremtidige digitale personlige ID: MitID – bliver implementeret så man ville hæfte strafferetligt for sine mishagsytringer etc. Specielt dem der opildner til oprør og hadefulde handlinger imod vores land som nation. Det skal simpelthen ikke kunne være muligt at sidde i Danmark eller et andet europæisk land og på et eller andet fremmed sprog som bla. arabisk at rundsprede alle disse mishagsytringer, der går som et steppebrænd ud i verden og skaber lignende situationer som den vi f.eks havde under Muhammedkrisen. Det er blevet alt for let at bruge og ‘gemme’ sig bag mange digitale sociale platforme. Men det kræver selvf. nogle politikere der har rygrad til at få implementeret lovgivning der kunne hanke op i den slags farlige ‘udskejelser’ på disse digitale online platforme.

 3. Vi bliver nødt til at starte et sted. Det kan ikke være rigtig at arabiske ‘stemmer’ i hopetal får magt som de har agt – for det er det de vil. Vi bliver udskammet på det groveste på efterhånden daglig basis. Så skulle det forbydes at ytre sig på arabisk på de sociale platforme i Danmark. Der er vel en grund til at det er det sprog som etniske danskere ikke forstår betydningen af. Vi bliver underløbet og underkastet disse arabiske stemmers iltre skrifttegn.

 4. Til Orientering. Det er en rød regering, skal man lige huske. !!

  Det fremsatte beslutningsforslag på baggrund af borgerforslaget “Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu” er ved afstemningen under 2. behandling blevet forkastet af Folketinget.

  Med venlig hilsen

  Folketingets Administration

  Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu
  ID: FT-06220

  Forslag
  Mette Frederiksen skal redegøre for den manglende hjemmel til aflive sunde og raske mink inc avlsdyr.
  Bemærkninger til forslaget
  Pga der er mange misvisende forhold der er foregået , mht til forsvaret , politi og beredskabsstyrelsen , samt vognmænd og minkavlere

  Forslag stillet af Kontaktoplysninger
  Bente Dahl Pedersen
  Skive
  bentedp@hotmail.com

  Medstillere Kontaktoplysninger
  Claus Stenrevle
  Skive
  clausstenrevle@live.dk
  Jan Sand
  Skive
  bostrupvej18@gmail.com
  Steen Højdal
  Gribskov
  fm-auto@outlook.dk

 5. Til Orientering. Det er en rød regering, skal man lige huske. !!

  Det fremsatte beslutningsforslag på baggrund af borgerforslaget “Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu” er ved afstemningen under 2. behandling blevet forkastet af Folketinget.

  Med venlig hilsen

  Folketingets Administration

  Mette Frederiksen for en rigsretssag Nu
  ID: FT-06220

  Forslag
  Mette Frederiksen skal redegøre for den manglende hjemmel til aflive sunde og raske mink inc avlsdyr.
  Bemærkninger til forslaget
  Pga der er mange misvisende forhold der er foregået , mht til forsvaret , politi og beredskabsstyrelsen , samt vognmænd og minkavlere
  § = @
  Forslag stillet af Kontaktoplysninger
  Bente Dahl Pedersen
  Skive
  bentedp§hotmail.com

  Medstillere Kontaktoplysninger
  Claus Stenrevle
  Skive
  clausstenrevle§live.dk
  Jan Sand
  Skive
  bostrupvej18§gmail.com
  Steen Højdal
  Gribskov
  fm-auto§outlook.dk

  • Ja, Folketinget har hermed tiltrådt afskaffelsen af Grundloven, som Frederiksen og hendes støttepartier, stærkt hjulpet af Venstre og Konservative, fik gennemført.
   Demokratiet i Danmark er en saga blot. Vi har nu kun Epidemiloven, Nedlukningen og andre totalitære tiltag som lovgrundlag.
   Befolkningen kommer i de kommende år til at hovedsagligt beskæftige sig med at prøve at undgå Berufsverbot, vilkårlige bøder og fængsel for nyopfundne lovbrud i forhold til den nye totalitære virkelighed.
   Og dette system bliver formentligt suppleret af et nyt elektronisk kontrolsystem til perfekt overvågelse af samfundsslaverne (borgerne), med støtte fra vigtige spillere i det private erhvervsliv.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.