Enhedslistens kup: Pelle Dragsteds kæreste Janne Tynell styrer Red Barnet

I dag kunne danskerne se den ny stedfortrædende generalsekretær i Red Barnet, Janne Tynell, blive interviewet i TV 2 Nyhederne. Nyhedsværten fortiede over for seerne, at Janne Tynell er kæreste med Enhedslistens chefideolog Pelle Dragsted. Sammen har de to teenagebørn på 16 og 19 år, der også er aktive på venstrefløjen.

Socialistfamilien bor i en 341 kvadratmeter stor liebhavervilla i velhaverkommunen Frederiksberg. Ejendommen har 14 værelser, og villaen er vurderet til et tocifret millionbeløb.

Janne Tynell afløser et andet Enhedslistenkoryfæ hos Red Barnet – Johanne Schmidt-Nielsen – der er gået på barselsorlov. Johanne Schmidt-Nielsen har et nært forholdt til Dragsted-Tynell-parret og deres børn. Pelle Dragsted indledte sin politiske karriere på Christiansborg med at være politisk rådgiver for Johanne Schmidt-Nielsen, da hun var partileder for Enhedslisten.

Red Barnet har udviklet sig til noget, der minder om en fraktion af Enhedslisten, hvor man samler millioner ind til de tårnhøje socialistlønningerne i organisationen. Johanne Schmidt-Nielsen har allerede tjent over to millioner kroner i samlet løn, siden hun tiltrådte som generalsekretær for Red Barnet i sommeren 2019. Nu er det så kæresteparret Pelle Dragsted og Janne Tynell, der skal nyde godt af de mange velgørenhedsmillioner.

De stenrige bedsteborgere på Frederiksberg kan finde Enhedslistens Pelle Dragsted på stemmesedlen til det kommende kommunalvalg.

Støt Red Barnet – støt Enhedslisten.

*

Læs mere om Red Barnets stedfortrædende generaldirektør, Janne Tynell, der tidligere har arbejdet sammen med en terrorist fra den morderiske Blekingegadebanden

Se også Enhedslisten koger af trusler: Partisoldat Casper Kennild overvejer drab

4 Kommentarer på "Enhedslistens kup: Pelle Dragsteds kæreste Janne Tynell styrer Red Barnet"

 1. De venstreorienterede er de største hyklere i verden. Godt arbejde, Max.

 2. Totalt sammenspist selvberigelsesprogram.
  Tak til Uwe for det fremragende arbejde!
  Og “godhedsindustriens” pengefyrster har haft disse megalønninger i årti efter årti så det er selvforstærkende..

  • Der er larmende tavshed over dette her, også fra ovenstående Dame.
   Red Barnet: Fuck in my as.

   https://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE13019520/levende-baby-fundet-paa-ryggen-af-offer-for-massakre-i-dr-congo/
   31.05.2021 KL. 15:12
   Levende baby fundet på ryggen af offer for massakre i DR Congo
   Islamistisk gruppe menes at stå bag angreb på lejr for fordrevne i to landsbyer i det østlige DR Congo.
   [object Object]
   ADF har været aktiv i DRCongo siden 1995. Arkivfoto: Alexis Huguet/AFP
   GEM ARTIKEL
   Mindst 50 mennesker er blevet dræbt under to nye angreb i den østlige del af Den Demokratiske Republik Congo (DR Congo), oplyser en overvågningsgruppe.

   – Mindst 28 civile blev dræbt natten til mandag i landsbyen Boga, og mindst 22 blev dræbt i landsbyen Tchabi, meddeler overvågningsgruppen Kivu Security Tracker (KST).

   Her hæfter jeg mig ved “Menes at stå bag”
   Vor herre bevares: Jydepotten for klog. Vi ved ALLE at både regering og folketing + DR1 TV2, samt aviserne holder deres kæft om dette emne, selv om de ved at det er Muslimer der myrder Kristne. Ikke bare i DR Congo men alle steder hvor Muslimerne kan komme afsted med det.
   Bliver der borgerkrig i Frankrig, hvilket alt tyder på, forsætter det i Tyskland, Italien og Nord på. Jeg det spreder sig til Skandinavien.
   Gør det dette er jeg ret sikke på at løbet kørt for både regering og folketing og alle politiske korrekte medier.
   Politiet kan så dermed godt pakke sammen i den henseende, og uanset hvor mange Muslimer de ansætter.

   Hvad må denne Levende baby ikke lide.
   Etaten burde tænke sig om en ekstra gang, det er vidst ikke rart at blive udsat for samme pinsler.

   • Fordrukken Taber | 2. juni 2021 ved 08:04 |

    Tak for denne opdatering, Charles. Ja, det er ikke lige en historie, som massemedierne graver løs i. Og sådanne muslimske angreb her er faktisk en hverdagsforeteelse. Der er nye muslimske terrorangreb hver eneste dag et eller andet sted. Men det har simpelthen ikke massemediernes interesse. De venter stadig på at den næste hvide mand går amok, så de kan lave en ny kampagne mod hvide mennesker..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.