Kodes Hamdi meldt til politiet for overtrædelse af databeskyttelsesloven

Lørdag aften optog islamisten Kodes Hamdi en video, hvor hun havde et verbalt opgør med en dansk mand på Kastrup Havn. Videoen gik efterfølgende viralt og har også været vist på TV 2 og DR.

Politiet fik en anmeldelse om en episode på Kastrup Havn klokken 21.20 lørdag og sendte derfor patruljer til stedet. Politiet har ifølge Ekstra Bladet ikke ønsket at oplyse, hvad politiet konkret foretog sig ved Kastrup Havn.

Til gengæld oplyser anonyme kilder til Frihedens Stemme, at Kodes Hamdi er blevet anmeldt til Københavns Politi for overtrædelse af databeskyttelseslovens § 41, stk. 2, nr. 1, jf. § 8, stk. 4,jf. stk. 3, fordi hun uberettiget har videregivet oplysninger til offentligheden om strafbare forhold uden den registreredes samtykke (manden i den grønne jakke, red.), idet Kodes Hamdi på internettet via Facebook og via www.tv2.dk videregav oplysninger om, at en på videooptagelser uden sløring af ansigt klart identificerbar sagesløs etnisk dansk mand i grøn jakke var anmeldt til politiet, uden mandens samtykke, og uden at videregivelsen skete til varetagelse af offentlige eller private interesser, der klart oversteg hensynet til de interesser, der begrunder hemmeligholdelse.

Hos Københavns Politi kan man hverken be- eller afkræfte, hvorvidt Kodes Hamdi er blevet anmeldt for at overtræde databeskyttelsesloven. 

“Vi har tavshedspligt, når det kommer til enkeltpersoners private forhold, og derfor kan vi hverken af- eller bekræfte en eventuel politianmeldelse,” oplyser Københavns Politi. 

Københavns Politi kan heller ikke oplyse, hvorvidt der er indgivet en anmeldelse mod manden i den grønne jakke, der optræder i Kodes Hamdis video fra Kastrup Havn. Om episoden på Kastrup Havn udtaler Københavns Politi:

”Københavns Politi blev lørdag aften tilkaldt til Kastrup Havn, hvor vi rykkede ud. Sagen efterforskes nu. Af hensyn til vores tavshedspligt omkring enkeltpersoners private forhold har vi dog ikke mulighed for at gå yderligere i detaljer på nuværende tidspunkt.”

*

Læs også Den muslimske kvinde bag video af fuld dansker er asylsvindler: Hun flygtede fra Tunesien, men tager på ferie i hjemlandet2 Kommentarer på "Kodes Hamdi meldt til politiet for overtrædelse af databeskyttelsesloven"

  1. Hun burde have et los i r…. hjem!

  2. Et klassisk eksempel på en muslim, der kommer til landet uden at være reel flygtning. Har boet her i mange år men beskæftiger sig ikke med andet end sin tro og at beskylde danskerne for at være uvidende, hadefulde racister, nazister og alt muligt andet, samtidig med at hun tager på ferie hjem til det land, som hun påstår forfølger hende. Og det eneste formål, hun har med at være her??.. det står hende jo frit for at rejse hjem. Men det sker ikke.
    Og hvad siger danskerne? De tror på alt, hvad hun siger, med undtagelse af nogle få “højreekstremister”..
    Vi kan lige så godt erkende nederlaget og forære muslimerne nøglen til statsministeriet. De er jo allerede landets herrer. De må ikke såres eller fornærmes. Man skal bøje hovedet hvis man går tæt på dem på gaden og man skal opføre sig respektfuldt overfor dem. Ellers vanker der enten bank eller drabsforsøg. Dette accepteres i vid udstrækning og især blandt landets politikere. Nogle af disse arbejder ihærdigt på at få mange flere muslimer til landet og det arbejde går også forrygende.
    Det kommer til at ende nøjagtig som mennesker som os forudser. Eller værre.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.