Asylsvindel: Nu anmelder muslimerne igen i flok

Hver gang en kritisk indvandrerhistorie ser dagens lys på Facebook, så samles muslimske Facebookbrugere i flok for at anmelde danskere i stor stil. Det hele koordineres i muslimske Facebookgrupper som eksempelvis gruppen Muslimer til stemmeboksene.

Det virker desværre. Flere og flere indvandrerkritiske danskere oplever, at de bliver ramt af karantæne eller slettet helt fra de sociale medier.

Det er denne type ‘demokrati’, som danskerne kan se frem til, når indvandrerne kommer til at fylde endnu mere i fremtiden.


Se også Den muslimske kvinde bag video af fuld dansker er asylsvindler: Hun flygtede fra Tunesien, men tager på ferie i hjemlandet

3 Kommentarer på "Asylsvindel: Nu anmelder muslimerne igen i flok"

  1. Og det skal nok lykkes dem at få lukket munden på alle kritikerne. Hvis ikke nu, så senere.

  2. Der er ikke noget at gøre. Hvis man vil have ytringsfrihed, så er man nødt til at forlade facebook, instagram, twitter og alle de andre medier, der er ejet af big tech globalist-venstreekstremisterne. Hvis der er mange nok, der boykotter disse medier, så vil de store firmaer måske før eller siden finde ud af at det at støtte venstreekstremistiske samfundsomstyrtende big tech-giganter rammer dem i hovedet som en boomerang og koster dem penge i den sidste ende..

  3. De uvelkomne vælfærdsmigranter vil hærge et helt land og indføre islam, indtil de (som de terror-normader de er) søger nye “græsgange”, for igen at plyndre, myrde og voldtage…
    Altsammen finansieret af landets egne borgere, fordi EU og konventionerne siger at sådan skal det være.
    Medicinen er ganske simpel: Smæk kassen i og tvangsudvis lortet!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.