Go’ Aften Danmarks muslimske “offer”: Kodes Hamdi er islamist og talskvinde for stormoske i København

Kodes Hamdi, der i går fortalte om “racisme” i Go’ Aften Danmark, bruger vedvarende sine børn i forbindelse med hadpropaganda vendt mod danskerne. Kodes Hamdi er i øvrigt talskvinde for Københavns Stormoské – Hamad Bin Khalifa Civilisation Center. Det glemte TV 2 at oplyse seerne om.

Se også Muslimer fra Danmark jubler over dansk kvindes terror-død

3 Kommentarer på "Go’ Aften Danmarks muslimske “offer”: Kodes Hamdi er islamist og talskvinde for stormoske i København"

  1. Ud med hende.

  2. må SATAN være med hende👹

  3. Karma. På et eller andet tidspunkt, når tingene er kommet tilpas ud af kontrol, så vil befolkningen huske på hvem der holdt “racisme”-narrativet i live i mediebilledet. Det samme vil ske i USA, hvor Demokraterne og deres utallige venner i de ledende medie-outlets lige nu fuldstændig dominerer ved hjælp af udskamning og censur af almindelige amerikanere, når de lufter deres berettigede harme over de tilstande, Demokraterne har medvirket til.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.