Forhastet skadefryd

I dag for 50 år siden, den 23. maj 1971, skrev den socialdemokratiske avis Aktuelt en af sine sædvanlige hadefulde kommentarer (af redaktør ”Grimme”, Grimur Gunnarsson) imod Mogens Glistrup, der nu blev betragtet som en færdig mand, hængt ud og afsløret til offentlig spot og spe.

Faktisk ligner omtalen, som den her afbildede passus, mainstreammediernes dom over Rasmus Paludan siden sidste folketingsvalg. Men de hånende ord i Aktuelt blev vel at mærke skrevet godt to år før jordskredsvalget, hvor Fremskridtspartiet med Glistrup i spidsen blev Folketingets næststørste parti.

Således må Stram Kurs’ fjender nok også være forsigtige med at godte sig på forhånd. Med de seneste svigt af regeringen, en uduelig opposition og inkonsekvente nationale partier på tinge kan vælgerne om føje år udmærket forårsage et nyt jordskredsvalg, efterhånden som islamiseringen og dens udskejelser ubønhørligt tager til.

6 Kommentarer på "Forhastet skadefryd"

 1. Jeg er ikke i tvivl om at Stram Kurs får et gigantisk comeback, både i opinionsundersøgelser og ved kommende valg, når det går op for danskerne hvor meget de er blevet narret af de nuværende partier, der vover at kalde sig “borgerlige”, mens de i virkeligheden fører socialdemokratisk formynderpolitik. Når det går op for folk, hvor enorme summer af penge politikerne har tænkt sig at bruge på yderligere gældsætning, så vender folkestemningen voldsomt og de etablerede partier må ty til åbenlys manipulation eller ligefrem slet skjult valgsvindel ved kommende valg for at beholde magten.
  Man skal huske på at Fremskridtspartiet var/er et hovedsageligt libertariansk og frihedsorienteret samt indvandringskritisk parti, der bragede ind i Folketinget med en masse mandater. Jeg nægter at tro på at danskerne lige pludselig har vendt sig væk fra de ideer og partier, der ønsker borger- og frihedsrettigheder, til totalitære partier med masseindvandring, befolkningsudskiftning, tyranni, censur, klimapanisk vanvittigt forbrug af borgernes penge og meget andet som programpunkter. På et tidspunkt må befolkningen vel indse at vi er på vej til at afskaffe os selv og vores samfund til fordel for kaos og tyranni, eller hvad??!..
  Danskerne er lige nu efter min mening gået igang med et projekt, der bedst kan betegnes som selvskadeligt, masochistisk og selvdestruktivt, sammen med det meste sf den vestlige verden (især USA). Det kan ende helt galt.

 2. Her er noget der er kød på. Kunne ikke nære mig, jeg følte det skulle vidrebringes.
  Biden tavs om den eksploderende antisemitisme.

  https://www.foxnews.com/us/us-seeing-wave-of-textbook-anti-semitism-amid-israel-gaza-tensions
  USA ser bølge af “lærebog antisemitisme” midt i Israel-Gaza spændinger
  Israel-Gaza-konflikten har skabt foruroligende modreaktion mod amerikanske jøder

  Der er masser at se på!
  Gad vide hvormeget citronen kan presses.?

  • Det er utroligt. Det er så åbenlyst Bidens handlinger, der har været årsag til eksplosionen i vold og angreb fra Hamas. Efter min mening har Biden og hans støttepædagoger blod på hænderne. Men INGEN medier kan åbenbart se sammenhængen. Det er sådan et f..ing svineri af venstreekstremist-pressen og det er så svinsk af EU og FN- og Danmark- at de åbenlyst støtter op om de mordere. Det er til at blive ufatteligt rasende over. Israel er simpelthen blevet svigtet og sjoflet noget så voldsomt i de sidste mange årtier. På Strøget i København har en “palæstinenser” skrevet “We can´t breathe since 1948”.. FORKERT! Israel har ikke kunnet trække vejret i fred siden 1948! Overladt til sig selv har de været siden landets fødsel har de været, i kampen mod den muslimske erobringstaktik. Utroligt hvad de har formået imod elendige odds. Men det skal ikke være en undskyldning for vores svigt. Vi skylder Israel at hjælpe til, den dag det virkelig brænder på og de er nødt til at annektere Gaza, Judæa og Samaria og sende de muslimske belejrere tilbage til deres oprindelige lande.

   • Havde Trump været i det hvide huse, i stedet for den elendigt tyveknægt til Sleepy Joe, så havde der ikke været Jødeforfølgelse i USA, som det er nu.

    For mig er alle venstreekstremer, MSM, BLM, Antifa, Autonome, samt de der stemmer på det røde slæng, Sosser, Venstre og la indbefattet, menneskeligt affald.

    Alle disse mennesker har en IQ som min skostørrelse, Muslimerne er indbefattet i denne sammenhæng.

    I USA og alle andre steder hvor der er Rødt flertal og muslimer, er der altid ballade.
    Ud af det kan man udlede: Borgerkrigen mangler.

 3. lidt mere der er lidt mere behagelig.
  https://hodjasblog.one/stoetten-til-blm-black-lies-matter-faldet-drastisk/

  Støtten til BLM Black LIES Matter faldet drastisk

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.