Medlem af Enhedslisten opfordrer til vold; Enhedslistens svar: I småtingsafdelingen i forhold til, hvad der ellers florerer på de sociale medier

Medlem af Enhedslisten – Casper Kennild – opfordrer til vold mod Stram Kurs’ folketingskandidat i Nordjylland.

Enhedslistens Casper Bach Juncker Kennild har på Facebook opfordret til, at undertegnede skal have en “røvfuld” (“af den større slags”) i forbindelse med mit kandidatur til folketingsvalget for Stram Kurs. Casper Kennild er medlem af Enhedslisten, og han har været en del af partiets ledelse i Viborg. Casper Kennild har i flere år også bidraget til Enhedslistens årsmøder.

Liz Dueholm er kontaktperson for Enhedslisten i Viborg, hvor Casper Kennild er tilknyttet. Jeg ringer derfor til Liz Dueholm for at få hendes kommentar til Casper Kennilds voldsopfordring. 

“Det er en meget uheldig tone. Men det er i småtingsafdelingen i forhold til, hvad der ellers florerer på de sociale medier.,” siger Liz Dueholm. 

Frihedens Stemme: Kan Enhedslisten i Viborg rumme et medlem, der som Casper Kennild opfordrer til, at en folketingskandidat fra et andet parti skal have tæsk?


“Det er en uheldig ting. Men vi vil ikke gøre noget ved det i Enhedslisten. Det er en mild udtalelse i forhold til så meget andet, der foregår på nettet. Casper Kennild bliver ikke smidt ud af Enhedslisten på den baggrund,” fortæller Liz Dueholm.  

*

Mere om trusselmageren Casper Kennild på Frihedens Stemme

Se også Afsløring af Facebookcensur: Venstrefløjen anmelder i flok

1 Kommentar på "Medlem af Enhedslisten opfordrer til vold; Enhedslistens svar: I småtingsafdelingen i forhold til, hvad der ellers florerer på de sociale medier"

  1. Med andre ord: Enhedslisten støtter op om deres medlem. Og voldstruslerne er åbenbart helt i orden med dem. En velkendt taktik fra venstreekstremisterne..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.