Hvorfor er der ikke fokus på Enhedslistens voldsparathed?Her er det Enhedslistens Casper Bach Juncker Kennild, der fremsætter voldstrusler. Casper Kennild er medlem af Enhedslisten, og han har været en del af partiets ledelse i Viborg. Den voldsparate Casper Kennild har i årevis bidraget til Enhedslistens årsmøder.

Venstrefløjen viser gang på gang, at vold og politiske trusler bruser i dens dna. Hvornår bliver Enhedslisten holdt ansvarlig for partimedlemmernes voldstrusler?

*

Kritiske journalister kan kontakte Enhedslisten her: Mai Villadsen, partileder.

E-mail: mai.villadsen@ft.dk

Telefon: 6162 4203

4 Kommentarer på "Hvorfor er der ikke fokus på Enhedslistens voldsparathed?"

  1. Enhedslisten er jo islamister, det bliver mere og mere tydeligt, med Pernille Skippers flirten med det muslimske miljø, håber de kommer til, at smage deres egen medicin.

  2. Problemet er at mennesker som ham er en af den beskyttede klasse. Socialister går fri, nærmest uanset hvad de foretager sig.
    Men udtalelsen som sådan burde vel være strafbar? Politianmeldelse? Har du talt med Paludan? Det ligner et facebook-opslag? Som sådan er det jo udbredt for et større forum.

  3. Generelt er det vist sådan, at summen af “tolerance” er konstant: Er den angiveligt stor over for nogle, er den lille mod andre… Da jeg for 30 år siden uddelte pjecer for Den Danske Forening i Frederikssund, blev jeg overfaldet af et medlem af lokalbestyrelsen for De Radikale, så han fik en bøde af politiet. Som regel er De Radikale dog mere kløgtige end Enhedslistefolk og lader staten stå for repression af modstandere på “lovlig” vis.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.