Islams sære status

I en Eid-hilsen til danske muslimer slår statsministeren fast, at islam ikke skal have særstatus i Danmark…

Det lyder jo paradoksalt, thi er den særlige hilsen ikke i sig selv et udtryk for særstatus?

Udsender statsministeren måske særlige hilsner til alle trosretninger i Danmark, fra de vidt forskellige kristne, til buddhistiske, hinduistiske, asatroende m.fl…?

Ligesom med definitionen af, hvem der er dansker, må man i vore demografiske skæbnetider skelne mellem den formelle og den reelle virkelighed.

Islams store tilstedeværelse i Danmark, kombineret med militant sindelag, giver i sig selv særstatus. Med et smukt dansk ord må den stadig appeases.

Allerede i 2004 påpegede buddhisten Mrutyuanjai Mishra det indlysende, at islam allerede har særstatus, og denne er siden kun styrket.

Skal statsministerens efterfølgende  ord om, at flygtninge skal hjem igen, betyde noget, må de mindst gælde alle flygtninge, som er kommet her siden 1983.

3 Kommentarer på "Islams sære status"

  1. Helt enig.
    Ramadan-kampagnen gik forøvrigt over al forventning for islam. Over 3.700 døde og et stort antal sårede, hvorved man slog sidste års tal. Se opdateringen på Pamela Gellers side.

  2. Som det ikke er nok, så valgte man også at slette nogle hadprædikanter fra listen allerede i 2019, så de igen kunne få frit spil i Danmark..
    Sidenhen denne listes opfindelse, har flere af disse sindsforvirrede forkyndere af Allah’s nåde fået frit spil i de danske moskeer uden tilsyn…
    Der skal åbenbart et terrorangreb til, før man foretager sig noget, for så lidt efter at skide på danskerne og gøre livet for disse islamister mere tåleligt.

  3. ramadan mig i røven 💩

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.