Sikandar Siddiques bror Malik Gohar Siddique spreder palæstinensisk fake news

Lige nu bliver der udkæmpet blodige kampe i Mellemøsten, hvor terrorgruppen Hamas sender raketter indover Israels byer og boligområder. Flere civile israelere er døde.

Men der udkæmpes også en kommunikationskrig i Danmark, og afsenderne er nogle af de mange muslimske indvandrere, der har bosat sig i Danmark langt fra deres hjemlande i Stormellemøsten. Her er der broren til den muslimske partileder Sikandar Siddique fra Frie Grønne, der spreder falske oplysninger om ærkefjenden Israel.

“Du ved godt, at Israel har verdens fjerdestærkeste militær,” skriver Malik Gohar Siddique.

Det er den rene og skære løgn, der fremføres af den pakistanske velfærdsmigrant. Ifølge det militære analysebureau Global Firepower ligger Israels militær på en 20. plads ud af 140 militærmagter i verden. Analysen er offentliggjort i marts 2021. Brødrene Siddiques hjemland Pakistans militær kommer ind på en 10. plads. Det islamiske præstestyre i Iran, der vil udslette Israel, kommer ind på en 14. plads.

Det er vigtigt for de muslimske migranter at skabe en fortælling om et magtfuldt Israel og nogle forsvarsløse muslimer, der lider under zionistisk aggression. Der er tale om det klassiske muslimske offerkort.

Malik Siddique er en central del af sin brors politiske liv. Han var en del af Sikandar Siddiques valgkampsgruppe, da denne blev valgt til folketinget for Alternativet i 2019. Malik Gohar Siddique er en aktiv debattør omkring Frie Grønnes politiske mærkesager – det muslimske parti som Sikandar Siddique står i spidsen for. De pakistanske brødre er blevet opflasket med islamisk politik. Deres far, Malik Siddique, har tidligere været en del af ledelsen i det pakistanske parti Muslim League.

I krig er sandheden ofte det første offer. Familien Siddique spreder gerne falske nyheder for at komme Israel til livs.

Måske skulle Malik og Sikandar Siddique udkæmpe deres muslimske kampe i deres hjemland Pakistan?

2 Kommentarer på "Sikandar Siddiques bror Malik Gohar Siddique spreder palæstinensisk fake news"

  1. islam er værre end COVID19

  2. Det er “sjovt”, som der går få måneder efter valgsvindel-præsidentens “sejr” ved valget i USA i november 2020 og til Biden sender en masse penge ned til palæstinenserne- og derfra til at Israel- igen- står i flammer, efter at et utal af raketter fra Gaza sendes mod Israel! Biden og hans Israel-hadende støttepædagoger har efter min mening rigtig meget blod på hænderne!!
    Der er faktisk sendt flere raketter mod Israel fra Gaza end Nazi-Tyskland sendte mod England i hele Anden Verdenskrig! Og i selve Israel er araberne nu begyndt at kæmpe mod jøderne.. en afgørende udvikling, der forhindrer fredelig sameksistens i Israel i al fremtid. Det kan, lige så vel som “integration” i Vesten, ikke lade sig gøre.
    Der er kun én eneste løsning på “Palæstina”-spørgsmålet og det er at sende samtlige “palæstinensere” tilbage til de lande, de oprindeligt kom fra. Det er nærmest ren rutine at efter en krig, så udveksler man fanger, og de mennesker, der er “fanget” i et tabt område, forlader dette og slår sig ned i sine landsmænds nye område. Men det skete aldrig i stort omfang efter Israels-krigene; her lykkedes det minsandten muslimerne at oprette et selvstændigt organ, der skulle sikre “palæstinensere” unikke rettigheder til at vende tilbage til de tabte områder. Og resten af Verden gik med på det! Ufatteligt… og siden da har man haft held med at bilde Verden ind at israelerne er nogle onde umennesker, der lystmyrder løs på deres muslimske naboer.. samme fremgangsmåde som alle andre steder, men her er det i højere grad lykkedes for muslimerne at vinde narrativet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.