Tvangsomskæring

Jeg vil gerne helt til bunds i Esben Svane / Ihan Haydar love storyen. Desværre har Esben Svane ikke svaret endnu.

2 Kommentarer på "Tvangsomskæring"

  1. Hvordan skulle det være tvang? Han har selv valgt at konvertere. Jeg gider sgu ikke at bekymre mig på hans vegne. Sålænge det endnu er frivilligt at konvertere til islam så er jeg komplet ligeglad med dem, der vælger at gøre det. Jeg konstaterer bare at de vælger at vende deres egen baggrund ryggen til fordel for en fremmed religion/kultur. Tillykke til dem. De skal bare ikke kræve det af os andre.

    • Jeg har kun det at sige.: De der har valgt at konvertere, er Landsforrædere.
      Længere er den jo ikke.
      Jeg er så absolut ikke ligeglad med det. Men Personen som sådan må gerne krasse af, hvilket er befriende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.