Eva Agnete Selsings principper

Trykkefrihedsselskabet er lykkedes med sin plan. Selvom jeg er anklaget for nøjagtig det samme som Kim Møller fra Uriasposten (og nogenlunde det samme som Steen Raaschou fra Snaphanen og Jaleh Tavakoli), er jeg fuldstændig skrevet ud af fortællingen om de personer, der bliver retsforfulgt af grunde, det er svært at se som andet end politiske. Det synes jeg er uretfærdigt og særdeles dårlig stil af TFS og Eva Agnete Selsing med flere.


Se også Trykkefrihedsselskabet har droppet at forsvare ytringsfriheden for medlemmer af Stram Kurs

2 Kommentarer på "Eva Agnete Selsings principper"

  1. Der er jo en del eksempler på, at de selvudnævnte forkæmpere for ytringsfriheden, som har fået en vis platform i debatten, reelt praktiserer samme fortielse som den, de kritiserer andre for, og kun forsvarer dem, de finder passende, hvilket gør deres praksis svær at skelne fra mainstreams ytringsfrihedsprincipper.

  2. Fornuftens fyrtårn i det mediale mørke, Eva Selsing, anvender ikke længere mellemnavnet Agnete. Dernæst må du give hende den kredit at hun tydeligt skriver “… Tavakoli med flere …”. Vi kan selvfølgelig ikke vide hvem hun derved tænker på, men jeg synes du dømmer hende på falsk grundlag. Kom igen, Uwe

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.