Hvad er forskellen på Kurt Westergaard og Rasmus Paludan?

Rasmus Paludan skriver på Facebook:“Da en udlænding (somalieren Mohamed Geele, red.) angreb Kurt Westergaard med økse blev han dømt for terrorisme og udvist.

Da en udlænding (libaneseren / palæstinenseren Noureddine Mahmoud Abdul Aziz, red.) angreb mig med kniv, så blev han dømt for “forsøg på grov vold” og IKKE til udvisning. Ingen fængsel. Han bliver sluppet fri, så snart overlægen siger, at han er rask.

Hvorfor er det ikke et forsøg på at destabilisere grundlæggende samfundsinteresser, når man angriber en partileder, men det er et forsøg på at destabilisere grundlæggende samfundsinteresser, når man angriber en tegner?

Jeg har kun foragt tilbage over for byret og landsret i denne sag, men dommerne og lægdommerne har jo tydeligvis også kun foragt for mig.

Det dommerne og lægdommerne i bund og grund siger er: Vi ville sådan ønske, at den libanesiske terrorist slog Rasmus Paludan ihjel, men da det desværre mislykkedes, så kan vi i det mindste sende et klart signal ved at give ham en absurd mild straf og IKKE udvise ham.”

1 Kommentar på "Hvad er forskellen på Kurt Westergaard og Rasmus Paludan?"

  1. Er helt enig med Rasmus´ opfattelse af denne dom. Det er også mit helt klare indtryk at hele det officielle Danmark, ligesom med Mogens Glistrup, helst så at du bare “forsvandt”. Det er ikke velset, når nogle står og råber op om at kejseren ikke har nogle klæder på. Eller gøre opmærksom på at der er ved at ske ting med samfundet, som er ved at ødelægge vores fremtid. Så spiller borgermusikken jo ikke så godt mere og folks illusioner brister. Her havde de magtglade politikere valget mellem at gøre noget ved tingene eller prøve at dræbe budbringeren. Jeg behøver vist ikke påvise overfor deltagerne i debatten på denne side, hvad det officielle Danmark- som sædvanlig- valgte at gøre…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.