Trykkefrihedsselskabet har droppet at forsvare ytringsfriheden for medlemmer af Stram Kurs

Bizart. Aia Fog fra Trykkefrihedsselskabet har skrevet en lang postering om politiets politiske forfølgelse af islamkritikere. Jeg er ikke nævnt i artiklen, selvom jeg er anklaget for nøjagtig det samme som Kim Møller fra Uriasposten.

I et svar til undertegnede fortæller Aia Fog, at jeg er udeladt fra hendes artikel med følgende begrundelse:

“Jeg måtte trække grænsen et sted. Der er adskillige, der er tiltalt efter bestemmelsen (og ikke nævnt i artiklen, red.).”

Så Aia Fog har altså valgt “at trække grænsen” ved en person, der har været medlem af og arbejdet for Trykkefrihedsselskabet i 10 år.

Da jeg aldrig har generet Aia Fog (i hvert fald ikke bevidst), kan jeg ikke se anden grund til, at jeg bliver skrevet ud af fortællingen om den politiske forfølgelse af islamkritikere, end den, at jeg er medlem af Stram Kurs. Det er uheldigt at have et såkaldt trykkefrihedsselskab, der ikke forsvarer personer fra Stram Kurs, der udgør den yderste front i forhold til kritik af islam og masseindvandring.

Det må Aia Fog og Trykkefrihedsselskabet kunne gøre bedre.

9 Kommentarer på "Trykkefrihedsselskabet har droppet at forsvare ytringsfriheden for medlemmer af Stram Kurs"

 1. nåh, Trykkefrihedsselskabet, er blevet politiske korrekte👎

 2. Nu siden Aia Fog ved det er en masse Slamkritikere det er sigtet efter 264 B, burde Aia Fog nævne dem alle sammen, i stedet for at trække grænser.
  Det skulle hun gøre for ikke at gøre forskel på folk.
  Dovenskaben længe leve: Hurra hurra ra ra ra.

  Det kunne jo også være at hun har glemt Stram Kurs.
  jeg ser positiv på det indtil noget andet opstår.

 3. Der kan ikke skrives på dette lorte sted. Trykkefrihedselskabet tror det er spam.
  det kunne jo være de ved jeg er medlem at en vis Kurt.
  Her er hvad jeg vil sige: Hej Uwe og Aia.
  Den kan skyldes Dovenskab, Forglemmelse, tankeløshed, eller en “Finke der fløj”.
  Jeg tænker positiv på det.

  Men hvis det er af politiske korrekte årsager er Ytringsfriheden gået i fløjten hos Trykkefrihedsselskabet.
  Jeg kan ikke tro at Lars Hedegaard billiger dette.
  Det er en ommer Aia Fog.

 4. Den kære Uwe er nok bare en kende for kontroversiel for pæne mennesker i et pænt selskab. Det er ikke rigtig comme-il-faut at sømme sin pik fast her og der eller tabe bukserne lynsnart på artige steder, men hvorfor blive tantefornærmet over den slags. En kreativ happening synes mere på sin plads.

 5. Jeg forstår din skuffelse, især med tanke på din fortid i og med Trykkefrihedsselskabet; den kendte jeg ikke til. Uden at undskylde noget eller nogen, tænker jeg at Aia Fog har “skåret” fremstillingen til, så den fremstår klart for avisens læsere. I hendes optik velsagtens “uden forstyrrende elementer”, og her vil du uden tvivl være et forstyrrende element. Min egen familie har det fx stramt nok med Lars Hedegaard; de kender ikke noget til dig og dine happenings, og de vil formentlig få himmelvendte øjne hvis de så dem.
  Aia Fog tænker formentlig også at skulle man frafalde sagerne mod Kim, Steen og Jaleh som følge af artiklen, så frafalder man også sagen mod dig.
  Jeg er enig med dig i at Aia Fog burde have medtaget din sag, men skulle du finde på at lave en happening, fx fru Justitia som ladyboy, så bør den nok rettes mod Justitsministeriet og ikke mod Trykkefrihedsselskabet. I den ene vægtskål kunne du have billeder af Pape og Hækkerup, i den anden Kim, Steen, Jaleh og dig selv – som dig selv. God vind herfra.

  • Folketinget er optaget af demontering, undergravning og korruption af Danmark, som vores nation og sætter vores børn til en forfærdelig, dyster fremtid i udsigt.

   Det Danske folk er indstillet på at blive et mindretal i deres eget land og vil ende som foragtede, marginaliserede og udstødte.

   Spørgsmålet er, hvad vil du gøre med den frygtelige fremtid, der venter din familie?

   Desværre, medmindre du slutter dig til Stram Kurs og hjælper os med at tage vores land tilbage, har du intet at se frem til, undtagen en hurtigt faldende nation, hvor det Danske folk vil være andenklasses borgere. (Dhimmier)

   Jo længere du lader stå til, jo sværere bliver det at vende situationen.

   Sæt dig ikke længere på sidelinjen, det er en tid til tapperhed, ikke at sidde henfalden i Sofaen.

   Stram Kurs er et godt og sandfærdig parti, og vi vil have dig til at blive en del af OS.

   Venlig hilsen
   CN

   PS: Start med vælgererklæringerne og Afgiv en stemme med ansvar og der hvor den hører hjemme.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.