Den islamofile venstrefløj og tilvandrede muhamedanere kan ikke forestille sig noget værre end danskere, der er i stand til at forsvare sig selv

Frygten for danskere, der kan forsvare sig selv, er stor hos venstrefløjen og muslimer bosat i Danmark.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

4 Kommentarer på "Den islamofile venstrefløj og tilvandrede muhamedanere kan ikke forestille sig noget værre end danskere, der er i stand til at forsvare sig selv"

 1. Jeg ville ikke kalde det “frygt” for danskere, der kan forsvare sig selv. Jeg tror, det er irritation over og had til mennesker, der har gennemskuet islamiseringen og som potentielt kan forsvare sig, når muslimerne- igen- angriber.

 2. Er Jagten gået ind ?

 3. En opmutring.

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12910687/medier-afsloerer-den-libyske-kystvagt-holdt-fri-mens-migranter-druknede-i-middelhavet/
  23.04.2021 KL. 11:15
  Medier afslører: Den libyske kystvagt holdt fri, mens migranter druknede i Middelhavet
  Op mod 130 migranter på vej fra Libyen til Italien frygtes at have mistet livet i et skibsforlis i denne uge. Sagen er én af flere, hvor ngo’er beskylder den libyske kystvagt for ikke at rykke ud og redde liv.

  The Guardian beskriver f.eks. en hændelse fra den 16. juni 2017, hvor en libysk kystvagt fik et opkald fra den italienske kystvagt om, at 10 gummibåde med migranter var i havsnød, flere af dem i libysk farvand.

  »Det er en fridag. Det er helligdag …

  Ja Sådan skal det være.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.