Vogt dig for propaganda: Her er sandheden om de syriske velfærdsmigranter, der ikke kan tage tilbage til SyrienLige nu koger de danske medier af tårevædede historier om syriske indvandrere, der nægter at rejse hjem til Syrien.

Men sandheden er en helt anden. Allerede i sommeren 2018 var rejseselskabet Nakhal nødt til at åbne en ekstra flyrute fra Danmark for at imødekomme den store efterspørgsel fra feriehungrende syriske migranter, der ville hjem på sommerferie i Syrien.

“Vores målgruppe er familiesammenførte syrere. De rejser meget, og før skulle de med en besværlig rute over Iran og Istanbul. Vi tilbyder dem en nemmere rejse,” siger Tarek Aridi fra det arabiske rejsebureau.

Lige nu raser venligboerne og de syriske migranter i fællesskab. Sandheden er, at syrerne ikke vil miste velfærdsgoder som gratis lægehjælp, børnepenge, gratis uddannelse og førtidspension betalt af de danske skatteydere.

Derfor går syrerne i de danske medier og fortæller, at de frygter for deres liv, hvis de bliver sendt hjem til Syrien. Journalisterne, der altovervejende stemmer på røde partier som Enhedslisten og De Radikale, står klar med propagandahjælp til de muslimske indvandrere.

Vogt dig for mediernes islamiske propaganda.

Løgnepressen har kun ét mål: Danmarks skal gøres multikulturelt.

1 Kommentar på "Vogt dig for propaganda: Her er sandheden om de syriske velfærdsmigranter, der ikke kan tage tilbage til Syrien"

  1. Nothing to see here. Move along now and remember to watch CNN regularly.. 😉

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.