De svenske myndigheder afviste at betale Tamim Sultanis hjemrejse; blev “vældig oprørt”

Som man kunne have forudset, er det den afghanske knivstikker Tamim Sultani, der er “offeret” i terrorsagen fra Vetlanda. Sultani fik sammen med andre unge afghanere ophold i Sverige qua en særlov, men Sultanis opholdstilladelse blev ikke forlænget. Derfor ville Sultani hjem til Afghanistan, hvilket han selv skulle betale. De svenske myndigheders afvisning af at afholde Sultanis rejseomkostning, var angiveligt den udløsende faktor bag det 18 minutter lange knivangreb på tilfældige svenskere i det offentlige rum i Vetlanda.

De vantro svenskere har nu lært, at det koster ved kasse et, hvis man nægter udlændinge at betale deres flybillet.

Læs hele historien hos Samnytt

Be the first to comment on "De svenske myndigheder afviste at betale Tamim Sultanis hjemrejse; blev “vældig oprørt”"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.