Pædofili på Nørrebro: SF’er dømt for børnesex med indvandrerdrenge

Politikere på venstrefløjen har det med at få partifællers modbydeligheder til at forsvinde som dug for solen.

Men en rystende pædofiliskandale hos det regeringsbærende SF vil ikke gå væk. De rystede SF’ere måtte se et partimedlem ryge bag tremmer, fordi han i en årrække havde pædofilsex med små drenge. Den frastødende børnesex gik endda udover små indvandrerbørn, som SF havde været med til at hente til landet.

Der går et chok gennem bydelsrådet på det islamprægede Nørrebro, da den mangeårige SF’er Bjarne Skovsager bliver hentet af politiet. Politikeren tilstår senere at have sexmisbrugt tre indvandrerdrenge, som han blandt andet har udsat for anale samlejer. De mindreårige migranter var små børn, da SF’erens sexovergreb begyndte.

Misbruget af den første af de tre drenge begyndte i 1990, da drengen var 11 år. Sexovergrebene sluttede i 1994, hvorefter SF-politikeren i stedet kastede sig over to andre indvandrerdrenge på 11 og syv år. De to børn blev angiveligt udsat for Bjarne Skovsagers overgreb frem til 1999.

I sommeren 2002 falder den første dom over Bjarne Skovsager.

Med øjne og mund spærret op og på nippet til at græde sidder Bjarne Skovsager målløs i Københavns Byret, da dommeren giver ham seks års fængsel. Venstrefløjspolitikeren havde håbet på at slippe med to til tre år bag tremmer. Den pædofile lokalpolitiker anker straks sexdommen til landretten.

I januar 2003 falder hammeren igen over den berygtede SF’er. Landsretten mener også, at den børnsexglade politiker skal seks år bag tremmer. Reelt har SF-politikeren sexmisbrugt børn helt tilbage i 1980’erne, men de sager bliver Bjarne Skovsager aldrig dømt for.

Da sexsagen med indvandrerdrenge spidser til, og Bjarne Skovsager kan mærke politiets efterforskning rette sig mod ham, skifter han til Socialdemokratiet for en kort stund. Senere vælger den mangeårige SF’er at blive løsgænger.

Bjarne Skovsager er i mange år en central del af SF’s lokalpolitiske fællesskab i København. Den pædofile politiker er særlig aktiv på Nørrebro og i området omkring det indvandrerplagede Blågårds Plads. Den sexdømte SF’er bestrider magtfulde poster i økonomiudvalget og i social- og beskæftigelsesudvalget, mens han også lever af socialt arbejde for familier og unge i indvandrerbydelen.

Som en del af pædofilidommen får Bjarne Skovsager forbud mod i fremtiden at arbejde med børn under 18 år, mod at have børn hos sig på sin private bopæl og at tage ophold hos unge mennesker.

Den kendte SF’er bliver senere talsmand for de indsatte i Anstalten ved Herstedvester. Et berygtet fængsel, der også har huset kriminelle notabiliteter som kvindemorderne Peter Madsen, Peter Lundin og ‘Amagermanden’.

De tre indvandrerofre får hver 60.000 kroner i erstatning for det sexmisbrug, som de blev udsat for.

Den dag i dag kæmper SF for at få flere flygtninge til landet. Ingen partileder hos SF har givet sexofrene en undskyldning på partiets vegne.

*

Læs her om en anden SF-politiker – Brian Franklin – der er dømt for familiesex med en steddatter

2 Kommentarer på "Pædofili på Nørrebro: SF’er dømt for børnesex med indvandrerdrenge"

  1. Mennesker som ham har blandt danskerne i al almindelighed, stadigvæk en status, der, selv efter denne dom, står langt over, hvad vi Stram Kurs-vælgere har. Hadet til SK er hysterisk og ekstremt i en grad, så alt andet glemmes. Disse mennesker synes rent faktisk at det er mindre kritisabelt at være pædofil end at være Stram Kurs-vælger.

    • Den bette har lort i hovedet.
      Pigerne er jo under social kontrol Ikke ?

      Med de 6 År, er der store chancer, for han kommet til at sidde lidt på kogepladen, og få ristet løgene.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.