Frie Grønne vil have genindført blasfemiparagraffen; det er “psykisk terror” mod muslimer at kritisere islam

Kristeligt Dagblad (ved politisk redaktør Henrik Hoffmann-Hansen) skriver:

“Straffelovens forbud mod blasfemi – gudsbespottelse – blev efter årelange og ophedede diskussioner fjernet fra dansk lovgivning i 2017. Alle Folketingets partier bortset fra Socialdemokratiet stemte for at fjerne den såkaldte blasfemiparagraf, men nu vil partiet Frie Grønne have den genindført. I dag fremsættes et beslutningsforslag om det i Folketinget.

Kristeligt Dagblad har spurgt partileder Sikandar Siddique hvorfor.

”Vi har oplevet, at fremmedhadet og splittelsen er blevet større, efter at Enhedslisten og de andre partier i Folketinget afskaffede blasfemiparagraffen. Det har nemlig gjort det muligt for Rasmus Paludan (leder af partiet Hard Line, tidligere Stram Kurs, red.) at udsætte vores muslimske medborgere for psykisk terror igen og igen. Mens vi som samfund har brugt over 100 millioner kroner på hans koran-afbrændinger. Derfor er tiden inde til at genindføre mindretalsbeskyttelsen,” siger Sikandar Siddique.”


Se også Tamim Sultani fra Afghanistan, der stod bag terror i Vetlanda, var enligtkommende asylbarn; fik ophold i Sverige via særlov

2 Kommentarer på "Frie Grønne vil have genindført blasfemiparagraffen; det er “psykisk terror” mod muslimer at kritisere islam"

  1. “Mindretalsbeskyttelsen”, Siddique?? Hvem er i mindretal? Der er væsentlig flere muslimer i landet end der er stram Kurs-tilhængere, så hvis du vil beskytte mindretallet så skal du indføre en lovgivning, der beskytter SK og deres vælgere mod forfølgelse fra muslimer og deres venner, som desværre tilsammen udgør et kolossalt flertal blandt danskerne (ca 98%)..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.