Hjemme hos Pernille Skipper: Nabo til autonome voldsmænd

Den afgående partileder fra Enhedslisten viser sin gravide mave, mens hun poserer i sin dagligstue i hjemmet på Nørrebro. Pernille Skipper afslører ved samme lejlighed, at hun har udsigt til et af de mest berygtede huse i København – Folkets Hus. Der er tale om et samlingssted for den radikaliserede venstrefløj og bandekriminelle indvandrere. Det hele er selvfølgelig finansieret med skattepenge fra kommunen.

I 2017 kom det frem, at indvandrerbanden Loyal to Familia, der ledes af en pakistansk knivmorder, brugte Folkets Hus som tilholdssted og pusher-central. De kriminelle migranter, der overvejende stammer fra muslimske lande, solgte narko, tændte bål og skræmte naboerne fra vid og sans.

Pernille Skipper var tavs omkring denne sag, selvom hun kunne observere ulovlighederne og den multikulturelle kriminalitet fra sine stuevinduer.

De kriminelle aktiviteter gør, at Københavns Politi og Københavns Kommune må tvangslukke Folkets Hus i en lang periode. Selvom huset er lukket i en periode, så betaler skatteborgerne stadig millioner til det tvivlsomme forsamlingshus.

Folkets Hus benyttes også af forskellige grupperinger og fraktioner fra den yderste venstrefløj. Medlemmerne er berygtet for de mange volds- og hærværksepisoder, som de i årevis har udsat Nørrebro og Københavns Nordvestkvarter for. Folkets Hus bruges i høj grad til venstrefløjsaktiviteter, fester og eksempelvis planlægningsmøder i forbindelse med politiske aktioner.

Der afholdes eksempelvis ‘Venstreradikalt Stormøde’ den sidste onsdag i hver måned. Her deltager blandt andet den voldelige venstrefløjsbevægelse Antifa – Antifascistisk Aktion.

Sammenhængen mellem Folkets Hus og de voldelige fraktioner på Venstrefløjen er dokumenteret ved flere lejligheder. Folkets Hus blev brugt som gemmested for udenlandske voldspersoner i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej i 2007. Her anholdt Københavns Politi nogle af venstreekstremisterne i Folkets Hus.

Folkets Hus drives af en venstreorienteret fond, der ledes af advokaten Knud Foldschack. Han er kendt for at drive fonden bag Christiania, og han er aktiv i kampen for at få Islamisk Stat-terroristers børn og familiemedlemmer til Danmark. En politisk kamp som advokat Knud Foldschack deler med Enhedslistens Pernille Skipper.

“Vi har højt til loftet,” skriver Folkets Hus på sin hjemmeside. Det passer ikke. Mange borgere, der ikke deler de venstreorienterede livssyn, er blevet smidt væk fra Folkets Hus. Et såkaldt ‘brugerdrevet’ hus, der finansieres med millioner af skattekroner.

I 2014 opsøger en lokalpolitiker, der er valgt for Liberal Alliance, Folkets Hus, og hun får et chok.

“Da jeg kom indenfor, var det tydeligt, at der er en form for hashklub dernede. Jeg fik at vide, at huset var lukket pga. et privat arrangement, men jeg kunne komme tilbage om tre uger. Det var, som om de godt vidste, at der er ændringer på vej. Stemningen var tykt kriminel,” fortæller lokalpolitikeren.

I 2017 bliver islamkritikeren Rasmus Paludan jaget væk af en flok venstreekstremister og muslimske bandemedlemmer, da han møder op ved Folkets Hus iført en jødisk kalot. Maskerede gerningspersoner kaster flasker og sten efter Paludan, der flygter ind i en ventende bil.

“Der er som bekendt kommunalt støttede ansatte i Folkets Hus, og derfor ønsker jeg at få en redegørelse for episoden, hvor advokat Rasmus Paludan blev jaget væk fra Folkets Hus, samt en redegørelse for om der foregår planlægning af voldelige moddemonstrationer i Folkets Hus, samt hvad de ansatte i Folkets Hus gør for at undgå, at der foregår planlægning af ulovlige aktiviteter i Folkets Hus,” skriver Venstre-politikeren Jens-Kristian Lütken, der er medlem af kultur- og fritidsudvalget i Københavns Kommunes Borgerrepræsentation.

I dag er intet sket. Millioner af skattekroner tilflyder stadig Pernille Skippers venstreekstreme naboer i Folkets Hus.

Pernille Skipper lever i ro og sikkerhed i sit hjem. Den kvindelige politiker støtter nemlig den yderste venstrefløj – samt de muslimske indvandrere, der fylder op i banderne i nabolaget. Derfor har Pernille Skipper ikke brug for livvagter og politibeskyttelse. Noget, som er nødvendigt for flere højrefløjspolitikere og islamkritikere.

Alt ånder fred hos Pernille Skipper.

1 Kommentar på "Hjemme hos Pernille Skipper: Nabo til autonome voldsmænd"

  1. Det må være fantastisk at være venstreekstrem i Danmark. Man får nærmest alt foræret og man har masser af venner i de autoritære venstreekstremistiske kredse, der udgør magteliten idag.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.