Indvandrervold: Advokat Karen Kaufmann bakker op om politiets langsomme responstid ved overfald

Det er ‘da ret hurtigt’, lyder kommentaren fra Karen Kaufmann. Den kvindelige advokat mener, at det er ‘absurd’ at være utilfreds med, at et voldsoffer skal vente i over 12 minutter, inden politiet kommer frem til gerningsstedet.

Det er muligt, at Karen Kaufmann ser med milde øjne på politiets indsats, fordi voldsofferet er aktiv i Stram Kurs, og gerningsmanden har mellemøstligt udseende.

Hvis det var Karen Kaufmann eller hendes familie, der blev overfaldet med spark og slag i hovedet og var efterladt med blod i ansigtet på fortovet midt i København – så ville sagen nok se anderledes ud.

Den dekadente elite har tydeligvis svært ved at føle empati for sine modstandere.

4 Kommentarer på "Indvandrervold: Advokat Karen Kaufmann bakker op om politiets langsomme responstid ved overfald"

 1. Og den underforståede besked i Kaufmanns kommentar er selvfølgelig at man bør afholde sig fra enhver opposition imod masseindvandringen og befolkningsudskiftningen. Hvis man holder fast i modstanden mod dette projekt så “beder man selv om det”; resistance is futile, med andre ord. Beskeden er forstået; højrefløjen behandles som fredløse og er jaget vildt.

 2. Halal hippie..

 3. Der kan ske meget på 12 Minutter

  Offeret kunne dø inden politiet nåede frem, og gerningsmanden er over alle bjerge, findes Voldsaben så, får han en løfter pegefinger og en bette tur i brummen.
  Hvis nu voldsaben gik af dage, får offeret 14 år i brummen.

  Hvorfor slettede du min første kommentar.
  Jeg har min ret til at fortælle hvad der kunne ske, ellers må vi lige have en snak.

  • Se bort fra dette
   Vi behøver ikke en snak alligevel.
   Fordi: Jeg fandt det lengere nede, det jeg havde skrevet. Det kan skyldes at billederne er de samme, hvilker øgede min forvirring.
   Sory

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.