Politiken chokerer: Kriminelle muslimer er ‘folkelige’

Efter at det er kommet frem, at ‘Men In Black’-bevægelsen har en større andel af utilpassede og kriminelle muslimer, så er Politikens venstreorienterede journalister blevet betagede af den regeringskritiske organisation.

I søndagens udgave af Politiken bliver ‘Men In Black’-demonstranterne beskrevet som ‘folkelige‘.

Politiet har tidligere fortalt, at organisationen er løst sammensat af grupperinger fra det kriminelle indvandrermiljø, voldelige fodboldfans samt den yderste venstrefløj. Mange muslimske indvandrere anser ‘Men In Black’ som en anledning til at demonstrere mod de indvandrerkritiske politikere på Christiansborg.

Undertegnede har blandt andet påpeget, at en bandekriminel muslim fra Black Army er en del af ‘Men In Black’. Palæstinenseren har tidligere sat ild til en børnehave i Aarhus.

Organisationens talsmand er født i Den Islamiske Republik Iran, og en af frontkæmperne er en afghansk asylsvindler, der jævnligt ferierer i hjemlandet. Her bevæbner den våbenglade muslim sig med pistoler og maskingeværer.

Politiken har fundet en ny ‘folkelig’ allieret og går hånd i hånd med de kriminelle indvandrere hos ‘Men In Black’.

3 Kommentarer på "Politiken chokerer: Kriminelle muslimer er ‘folkelige’"

  1. Det er sjovt nok. Lige så snart denne afsløring var ude, så ændrede politiet taktik og stoppede enhver form for chikane mod MIB’s demonstranter og organisationen får positiv omtale i massemedierne..

  2. Der er gået Palosi i lortet.

  3. MIB er jo ligesom BLM, altså en terrororganisation, dumheden længe leve.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.