Nye anklager: Sexkrænkeren Morten Østergaard står bag endnu flere overgreb på kvinder

Der vil komme meget mere frem om tidligere partileder Morten Østergaards sexovergreb og kvindefjendske adfærd i Det Radikale Venstre.

Det antyder den nybagte socialdemokrat Ida Auken kraftigt – i et interview med Politiken Det er angiveligt en omfattende rapport fra en feministisk kvindeorganisation, der snart vil se dagens lys. Rapporten løfter sløret for Morten Østergaards sexovergreb, der har ramt flere kvinder i Det Radikale Venstre.

Tidligere har folketingspolitikeren Lotte Rod fortalt om, hvordan hun blev befamlet på låret af Morten Østergaard. Uden at den kvindelige politiker havde inviteret til de seksuelle tilnærmelser. Ved en anden lejlighed har Morten Østergaard angiveligt prøvet at afmontere en BH på en yngre praktikant under en promillefyldt bytur.

Ida Auken beretter også om et konkret sexovergreb på en kvinde, som Morten Østergaard prøvede at få med i seng – under et besøg på Folkemødet på Bornholm i 2017. En beruset Morten Østergaard befamlede, ifølge Ida Auken, en ung kvinde mod hendes vilje og forsøgte at få hende til at medvirke til samleje.

Ida Auken understreger, at partiledelsen, med Sofie Carsten Nielsen i spidsen, har kendt til Morten Østergaards lange række af sexovergreb på uskyldige kvinder.

Alligevel udsendte Sofie Carsten Nielsen i efteråret en 24 timers lang propagandaudsendelse på Facebook, der omhandlede sexkrænkelser mod kvinder. Her optrådte hun sammen med sin politiske partner, Morten Østergaard.

“Vi har tænkt, at der er nogle, der skal have et rap over nallerne, fordi de ikke kan holde fingrene fra sig selv,” forklarede Morten Østergaard i den hykleriske Facebookoptræden.

Det er uvist, hvornår den afslørende sexrapport om seriekrænkeren Morten Østergaard udkommer.


(Illustration: Morten Østergaard som selvmordspik)

*

Mere om Morten Østergaard på Frihedens Stemme


Læs også Berøringsangst før og nu

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.