Medieskandale: Ekstra Bladet ville brænde Pia Kjærsgaard på sankthansbålet

“Hvilken heks fortjener at komme på bålet?” lyder spørgsmålet fra Ekstra Bladet.

Man kan nærmest mærke det politiske kvindehad, der bobler på avisredaktionen. Chefredaktør Poul Madsen og hans journalister har sat sig for at kåre den ‘heks’, der skal afbrændes på årets sankthansbål.

“Afsted med Pia Kjærsgaard!! Goodbye,” lyder opfordringen fra Ekstra Bladet.

Der er ingen tvivl om Ekstra Bladets hensigt: ‘Smid den heks på bålet’ står der i overskriften på avisens hjemmeside.

Journalisterne giver selv flere eksempler på kendte mennesker, der kan følge Pia Kjærsgaard i flammerne. Det drejer sig blandt andet om konen til Danmarks tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen samt hustruen til en kendt erhvervsmand.

Det eksplicitte kvindehad er tydeligt hos Ekstra Bladet. Der opfordres til at afbrænde en dukke af Dansk Folkepartis stifter samt andre fremtrædende kvinder.

Netop afbrænding af dukker er kommet i fokus efter, at fire mænd er blevet sigtet for at brænde en dukke af statsminister Mette Frederiksen i forbindelse med en demonstration i januar 2021. De involverede personer risikerer op til 16 års fængsel for trusler.

Derudover har Enhedslistens teknik- og miljøborgmester i København, Ninna Hedeager Olsen, indrømmet, at hun har deltaget i dukkeafbrændinger af både Pia Kjærsgaard og forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen. Enhedslistens borgmester er ikke blevet efterforsket af politiet.

Ekstra Bladets opfordringer til dukkeafbrændinger, af blandt andet Pia Kjærsgaard, foregår i juni 2009. Avisens nuværende chefredaktør, Poul Madsen, blev chefredaktør i 2007. Ekstra Bladet har under Poul Madsens ledelse taget en stærkt venstreorienteret drejning, og avisen hylder nu muslimsk masseindvandring. Målet er at skabe et åbenlyst had mod højrefløjen i dansk politik.

Chefredaktør Poul Madsen arrangerede eksempelvis en ramadanmiddag få dage før folketingsvalget i sommeren 2019. Det skete i fællesskab med en muslimsk hadprædikant, der tidligere har fyldt avisens overskrifter i forbindelse med religiøse dødstrusler.

Poul Madsen har også dannet et journalistisk makkerskab med den tyrkiske islamist, Özlem Cekic. Den tyrkiske debattør er kendt for at sprede falske påstande om indvandringen i Danmark. Özlem Cekic har fortalt, at hun i sin ungdom ville dø for Allah på slagmarken.

Ekstra Bladet og chefredaktør Poul Madsen er sluppet for anklager trods det åbenlyse politiske had og afbrændingstrusler mod Pia Kjærsgaard. Den kvindelige partileder lever med livvagtbeskyttelse døgnet rundt.

Ekstra Bladets ledelse bør efterforskes af politiet.

*

(Foto: Dukkeafbrænding som Ninna Hedeager Olsen fra Enhedslisten deltog i)


Se også Anklager mod Pernille Skipper: ‘Du var med til at brænde Pia Kjærsgaard-dukke’

3 Kommentarer på "Medieskandale: Ekstra Bladet ville brænde Pia Kjærsgaard på sankthansbålet"

  1. Fint nok med mig, sålænge vi kan brænde Poul Madsen-dukker af uden at blive retsforfulgt. Men sådan spiller klaveret jo ikke her i det totalitære Danmark..

  2. lad os brænde Ekstra Bladets bygning ned

  3. Der er 50.814 som støtter forslaget: For at, Mette Mink skal for en rigsret.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.