Anklager mod Pernille Skipper: ‘Du var med til at brænde Pia Kjærsgaard-dukke’

Skandalen om Enhedslistens dukkeafbrændinger rammer nu partilederen Pernille Skipper.

En venstreradikal aktivist anklager Enhedslistens partileder for at have deltaget i en dukkeafbrænding af DF-stifteren Pia Kjærsgaard, da Pernille Skipper var aktiv i en revolutionær ungdomsbevægelse i København.

“Da du var aktiv i SUF Amager (Socialistisk Ungdomsfront, red. ) brændte vi Pia Kjærsgaard af på bålet,” fortæller Erik Storrud og fortsætter:

“Det var helt normalt!”

Erik Storrud er et kendt ansigt i det voldelige aktivistmiljø på den yderste venstrefløj. Han er dømt for vold og angreb på politiet. Han har været fængslet flere gange for sin “aktivisme”, der dækker over vold mod folk, som Erik Storrud ikke bryder sig om.

Voldsmanden Erik Storrud får en fængselsdom ved Østre Landsret, da han overfalder den daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen. Han er desuden dømt for vold mod en politibetjent. Erik Storrud er norsk statsborger, og han bruger ofte sin politiske platform til at kæmpe for islam og muslimske ekstremister i Danmark. Hvorfor Erik Storrud ikke er blevet udvist til Norge efter sit angreb på Danmarks statsminister er et godt spørgsmål.

Pernille Skipper og Erik Storrud er begge 36 år, og de har været en del af SUF – Socialistisk Ungdomsfront på samme tid. Organisationen omtales ofte som Enhedslistens ungdomsbevægelse.

Pernille Skipper melder sig ind i Socialistisk Ungdomsfront omkring årtusindskiftet, da hun er 16-17 år. Erik Storrud har været talsmand for Socialistisk Ungdomsfronts afdeling på Amager i København. Det er angiveligt her, at Erik Storrud i fællesskab med Pernille Skipper fejrer Sankt Hans, mens de brænder en Pia Kjærsgaard-dukke.

Pernille Skipper, der efterfølgende er kravlet op på magtens tinder, vil ikke vedstå sin politiske fortid sammen med den voldsdømte Erik Storrud.

“Jeg har fandme aldrig brændt en dukke,” raser Pernille Skipper mod sin politiske kampfælle.

Faktum er, at den tidligere talsmand fra Enhedslistens ungdomsafdeling hævder, at han og partilederen Pernille Skipper har deltaget i politiske dukkeafbrændinger.

Enhedslisten har været i søgelyset, fordi partiets borgmester, Ninna Hedeager Olsen, har indrømmet, at hun har deltaget i arrangementer, hvor man har brændt dukker, der forestillede DF’eren Pia Kjærsgaard samt forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen

Der tegner sig et ubehageligt billede af Enhedslistens politiske aktiviteter. DF’s Pia Kjærsgaard er tilsyneladende blevet brændt på bålet, når Enhedslistens ungdomsaktivister forsamler sig, og når Københavns teknik- og miljøborgmester holder familiefester.

Det er yderst tvivlsomt om, denne seneste sag om politiske ildspåsættelser når mediernes forsider.

Pernille Skipper er gift med den tidligere journalist fra Danmarks Radio, Oliver Routhe Skov. I dag er han en magtfuld pressechef i Udenrigsministeriet, der styres af Mette Frederiksens regering. Pernille Skipper har desuden købt en ejendom, og hun bor sammen med to tidligere tv- og radioværter fra Danmarks Radio – Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaard.

Alt tyder på, at danske journalister vil frede Enhedslistens partileder i den betændte sag om afbrændingen af Pia Kjærsgaard-dukken.

Har Pernille Skipper et forklaringsproblem?


(Foto: Dukkeafbrænding som Ninna Hedeager Olsen deltog i. Frihedens Stemme har kontaktet Erik Storrud med henblik på at få tilsendt fotos fra SUF Amager’s dukkeafbrændinger.)

*

Mere om venstrefløjens dukkeafbrændinger på Frihedens Stemme

4 Kommentarer på "Anklager mod Pernille Skipper: ‘Du var med til at brænde Pia Kjærsgaard-dukke’"

  1. Venstrefløjens hykleri kender tilsyneladende ingen græsner.

    Dukkeafbrændinger blandt venstrefløjsaktivisterne skal behandles på samme måde som dukkeafbrændinger af Lars Løkke Rasmussen og Pia Kjærsgaard. Hvorfor er der denne forskel på politikere? Troede ellers lige der var lighed for loven? Hvis folk skal straffes for at brænde en dukke af statsministeren af, skal de så sandelig også straffes for at brænde dukker af Lars Løkke og Pia Kjærsgaard af. Men lad det være sagt med det samme: Jeg tager afstand fra enhver form for trusler mod politikere – uanset om det er til højre eller venstre.

    • Ikke helt enig her. Hvis vi skal have nogensomhelst form for meningsfuld ytringsfrihed, så skal folk også kunne brænde dukker af hinanden af. Inklusive en af mig. Jeg fatter ikke al denne trang til at forbyde og påbyde overalt. Men trangen falder helt klart fint i spænd med nutidens totalitære trend overalt. Men uanset hvad nogen af os mener, så tror jeg ikke det kan undgås at fremtiden bliver domineret af en mere og mere autorativ/totalitær og undertrykkende stat med politikere, der efter at have fjernet befolkningens rettigheder lidt efter lidt nu ønsker at dominere borgerne fuldstændig i de kommende årtier- og helst i al fremtid. De vil ikke bare styre befolkningen totalt, de ser helst at ingen borgere protesterer overhovedet, for det er i modstrid med deres opfattelse af sig selv som selve demokratiets forkæmpere, og befolkningen som de små uoplyste kældermennesker. Det er sikkert også derfor, de chikanerer nutidens demonstranter (anti-epidemilov-demonstranterne) så maksimalt, som de overhovedet kan komme til.

  2. hvornår ophører venstrefløjens og politiske korrektes hykleri, nok aldrig😬

  3. Strategisk set kan det sikkert være dumt at brænde dukker af. Men det afhænger nok af, hvem der er målgruppe for ens demonstration. Men uanset hvad, så skader det ikke nogen levende, med mindre man tror på voodoo.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.