Palæstinenserne i sorg: DR-journalist og tidligere TV 2-direktør Jørgen Flindt Pedersen er død

Det har sendt rystelser gennem de muslimske indvandrermiljøer, at den danske mediemand Jørgen Flindt Pedersen er død i en alder af 80 år.

Den arabiske formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening kalder Jørgen Flindt Pedersen for ‘den store Palæstina ven’.

Jørgen Flindt Pedersen producerede nyheder og aktuelle tv-programmer på Danmarks Radio i 20 år. Senere blev han chefredaktør på Socialdemokratiets partiavis i en årrække, inden han overlod posten til journalisten Lisbeth Knudsen. Hun skulle senere blive øverste chef for Danmarks Radios nyhedsafdeling.

Journalisten Jørgen Flindt Pedersen sad i byrådet i Aarhus Kommune i fire år. Her var han forunderligt nok valgt for Socialdemokratiet, der senere forærede Flindt Pedersen posten som chefredaktør på partiets avis.

Palæstinensernes gode ven blev senere udnævnt til administrerende direktør for det statsejede medie TV 2, hvor han tronede i chefstolen i syv år.

Jørgen Flindt Pedersen producerede flere dokumentarfilm og bøger om muslimernes liv i Mellemøsten. Her fortalte det tidligere DR-koryfæ om israelernes uretfærdigheder og undertrykkelsen af palæstinenserne. Det blev også til en dokumentarfilm om livet i den muslimske ghetto Vollsmose, der ligger ved Odense. Her kunne seerne lære noget om danskernes racisme og ghettodrengenes utrættelige kamp.

Herover ses ‘den store Palæstina ven’ i et muntert øjeblik sammen med Vollsmose-drengene Mohammed og Amer.


Se også Odense: 21-årig kvinde angrebet bagfra af arabere – ‘Banket hendes hoved ind i et træ og slået hende’

6 Kommentarer på "Palæstinenserne i sorg: DR-journalist og tidligere TV 2-direktør Jørgen Flindt Pedersen er død"

 1. Anede ikke engang at han var en så stor tåbe på det område. Desværre lærer man nyt hver dag. Men må han hvile i fred trods alt.

 2. endnu en rød lakaj død RIP

  • Fint. Så er han smutter op til Lolitadukkerne. Den slags som en Imam siger: Disse Jomfruer hverken Spiser, Drikker eller Skider. Der er 72 af dem, og gad vide om de så også bliver vasket. ☻☻

 3. Sådan er Islam-svinene.

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12720702/pakistan-har-sat-daniels-pearls-doemte-morder-paa-fri-fod/
  28.01.2021 KL. 14:30
  Pakistan har sat Daniels Pearls dømte morder på fri fod
  Pakistans højesteret har løsladt manden, som blev dømt til døden for at planlægge kidnapningen og mordet på den amerikanske journalist Daniel Pearl.
  Britisk-fødte Ahmed Omar Saeed Sheikh, som her ses foran en domstol i Karachi, Pakistan, blev i 2002 dømt til døden for sin rolle i mordet på Daniel Pearl. Nu er han blevet sat på fri fod.
  Stol aldrig på en Muslim. !

 4. Hvem vil savne ham?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.