Den røde virkelighed: Er politiet blevet et venstreorienteret våben?

Noget tyder på, at Københavns Politi er mere aktive og beskyttende, når det kommer til truende adfærd mod venstrefløjens politikere.

I 2021 bliver en dukke, der forestiller statsminister Mette Frederiksen, afbrændt under en demonstration i København. Københavns Politi efterforsker straks sagen, og politiet anholder tre mistænke gerningspersoner.

“Vi var ude for at finde gerningsstedet og har ledt efter effekter. Vi ser med alvor på sagen,” udtaler en vicepolitiinspektør.

I 2016 fremstilles en trætønde på en venstreorienteret privatskole i København. Tønden bærer et foto af daværende integrationsminister Inger Støjberg. Skoleeleverne smadrer tønden og Støjberg-fotoet med køller. De hadske elever slår igen og igen på den politiker, som de hader allermest. Skolelederen er til stede ved arrangementet.

Københavns Politi efterforsker ikke sagen. Ingen personer anholdes eller sigtes. Sådan håndterer politiet trusselsager mod henholdsvis højre- og venstreorienterede politikere.

Ordensmagten ved godt, hvilke borgere de skal beskytte.

Også Lars Løkke Rasmussen har været udsat for venstrefløjens ekstreme had.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

5 Kommentarer på "Den røde virkelighed: Er politiet blevet et venstreorienteret våben?"

  1. ligesom børn og unge bliver hjernevasket med rød propaganda på alle institutioner, så hjernevaskes politiaspiranter med rød propaganda også, kan jeg forestille mig.

  2. Det er det samme som i USA. Venstrefascister får frit spil. Men det er først når højreorienterede demonstrerer voldsomt at hammeren falder. Demonstrationer for frihed er ekstremt upopulære blandt politikere og politi samt andre myndigheder, som jo i årtier har været domineret af socialister..

  3. Tja, når man brænder en heks af på bålet til Sankt Hans, så kommer man vel i “saksen” hvis man beklæder den med en burka eller døber den Mette Frederiksen…
    Det skulle ikke undre mig at man nu vil forbyde afbrændinger af dukker og bøger, til stor begejstring af store dele af folketinget og herboende islamister..

  4. At der INTET, som i INTET, foretages ifm. afbrændingen af LLR-dukken, medens der vel nærmest lægges op til en særlov om dødsstraf til de, der har lavet en dukke af Mette Fup, er vel det allerklareste eksempel på, at røde og blå ikke er lige for loven og længe ikke har været det.
    Glimrende at vi nu har et meget håndfast bevis på, at retstilstanden her i landet er pil plummer rådden til fordel for de satans rødgardister af allehånde arter. Har man en fortid i DKP, DSU eller tilsvarende kloaker, er man hævet over loven og naturligvis også som kulturberiger.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.