Nye Borgerlige sender ‘hilsen’ til ekskluderet kandidat: Pas nu på!

Det minder om amerikanske mafiafilm, når man ser de beskeder, der rammer Nye Borgerliges forhenværende folketingskandidat Niels M. Christensen.

Den tidligere spidskandidat for Nye Borgerlige i Nordjylland er blevet smidt ud af partiet. Der sker delvist på baggrund af hans tone på de sociale medier. Her har Niels M. Christiansen blandt andet kaldt Venstres partileder Jakob Ellemann-Jensen for en ‘vatpik’.

Den detroniserede Niels M. Christensen får en venlig, men direkte besked fra Nye Borgerliges lokalformand i Mariagerfjord Kommune.

“Pas nu på du ikke brænder dine broer,” lyder det fra Per De Fries Andreasen.

Det meget direkte råd følges af en henstilling om, at Niels M. Christensens personlige venskaber hurtigt kan forsvinde, hvis han omtaler sin udsmidning og Nye Borgerlige i offentligheden.

Det virker til at, Nye Borgerliges tidligere spidskandidat har fået et tilbud, som han ikke kan afslå.

Herfra skal udgå et stille håb om, at politikeren Niels M. Christensen ikke vågner med et hestehoved i fodenden af sengen.

*

Mere om sagen på Frihedens Stemme


Se også Medie-alarmisme: Ingen 3. Verdenskrig, intet militærkup, ingen angreb under Joe Bidens indsættelse …

1 Kommentar på "Nye Borgerlige sender ‘hilsen’ til ekskluderet kandidat: Pas nu på!"

  1. Minder lidt om Pia Kjærsgaards metoder som repræsentant for “slapperne” i Fremskridtspartiet. Vermund lægger op til stram partidisciplin, så NB kan blive en del af det accepterede borgerskab. Og i dét selskab opnår man ingen nævneværdige resultater, især ikke dem, der vil betyde mere frihed og velstand for danskerne. Igen ser vi problemet med de “røde” partier og de såkaldt “blå”, hvor de “blå” efterhånden bare er en afart af de røde; en slags fascistisk variant, hvor man enes med de røde om at undertrykke den generelle befolkning med strafskatter, bureaukrati og al mulig lovgivning inkl pressecensur og forfølgelse af politiske modstandere, samtidig med at man nærmest gør det kriminelt at være fattig eller en person med forholdsvis få økonomiske midler, mens de store multinationale firmaer får alle mulige og umulige fordele i deres forretningsførelse. Det lader til at NB ønsker at blive et af de partier, der vil arbejde til fordel for storfirmaerne og imod den jævne befolkning. Det positive ved alt dette er så at de melder ærligt ud med denne ekskludering. Så kan vi andre nemmere se deres bluff, for officielt er de jo på den jævne borgers side..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.