Sandheden bag Jyllands-Postens fjernelse af satiretegning af Bwalya Sørensen

Palle Weis – opinionsredaktør på Jyllands-Posten – har udtalt sig til Berlingske om baggrunden for, at JP fjernede en satiretegning af Bwalya Sørensen fra avisen.

Men ifølge en person med indblik i tingene fortæller Palle Weis ikke sandheden til Berlingske.

Personen skriver følgende til Palle Weis:

“Ingen har tilsyneladende påpeget det åbenlyse: At I (JP, red.) fjernede tegningen af Bwalya Sørensen, fordi det gik op for jer, at det kun var et spørgsmål om kort tid, før historien poppede op i New York Times eller Washington Post.

‘Den højreorienterede danske avis Jyllands-Posten sparker igen ud efter sårbare minoriteter med racistisk tegning’. Én ting er at retfærdiggøre karikaturtegninger, der ophidser voldsparate muslimer; noget helt andet er konsekvenserne af at blive blacklistet for en identitetspolitisk krænkelse.

Adskillige enkeltpersoner, medier og organisationer oplever dette i disse dage i USA. Det er ikke blot et spørgsmål om at blive smidt af de sociale medier. Internetudbydere og banker for eksempel afbryder rask væk forbindelsen til kunder ved enhver påstand om overskridelser af de grænser, der hele tiden rykkes. Et stigma, der ikke kan vaskes væk, og konsekvenserne for en stor dansk avis kunne blive alvorlige.

I ved godt dette. Der kunne komme en fantastisk historie ud af det, hvis I stod ærligt frem og vedgik, hvordan landet ligger her under den hærgende rødgardistiske udrensning, vi oplever. I stedet fik vi din lidt forkølede udenomssnak i Berlingske. Ærgerligt.”


Se også Bwalya Sørensen får satiretegning fjernet fra Jyllands-Posten

3 Kommentarer på "Sandheden bag Jyllands-Postens fjernelse af satiretegning af Bwalya Sørensen"

  1. Man må håbe at aben æder sig ihjel, så vil staten spare penge og så fylder hun heller ikke op i avisernes spaltepladser..
    Win-Win

  2. Jeg tror, den udlægning er ramt lige på kornet. De er, som sædvanlig, bange. Tør ikke stå op imod deres fine venner på de venstreekstremistiske amerikanske aviser..

  3. Sorte. Negere først: I hvide skal holde sig bag ved.
    Fede negersørensen er selv Racist, endda een af de helt store.

    Jyllands-Postens fjernelse af satiretegning af negersørensen, er ensbetydende med at Jyllands-Postens selv er racistisk

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.