Pernille Vermund ekskluderer folketingskandidat: Kaldte Venstres formand en vatpik

Nye Borgerliges folketingskandidat i Nordjylland Niels M. Christensen er blevet smidt ud af partiet på grund af blandt andet sit sprogbrug på sociale medier.

Niels M. Christensen blev orienteret om udsmidningen i en telefonsamtale. Her fik folketingskandidaten at vide, at det var hans sprogbrug på det sociale medie Twitter, der havde været dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Pernille Vermunds tidligere spydspids i Nordjylland kunne ikke få oplyst, hvilke sprogblomster, der konkret førte til udsmidningen fra Nye Borgerlige. Et lokalt medie fortæller, at Niels M. Christensen indenfor de seneste måneder har betegnet Venstres islamofile formand, Jakob Ellemann-Jensen, som “en vatpik”.

Niels M. Christensen var en af Nye Borgerliges fire nordjyske folketingskandidater ved valget i 2019, hvor 7442 vælgere stemte på partiet i Nordjyllands Storkreds.

Nu må den 67-årige maskin- og skrothandler fra Overlade se sig om efter et nyt parti, hvor man tillader et mere kulørt frisprog på de sociale medier. Niels M. Christensen siger, at han efter eksklusionen “taler med flere andre partier om opstilling”, men han vil ikke sige, hvilke partier, der er tale om.


Giv Hard Line din vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Pernille Vermund ekskluderer folketingskandidat: Kaldte Venstres formand en vatpik"

 1. Jeg har ikke meget fidus til Nye Borgerlige, eller “Smukke Borgerlige Piger, som nogle kalder dem. De- og især Vermund og Thiesen, har hele tiden givet mig indtryk af at være på de store firmaers og globalisternes parti, selvom de taler om “frihed”. For “frihed” er her igen kun de store firmaers frihed til, sammen med de mange lande, de samarbejder med/har i lommen, at trykke løn og arbejdsforhold og maksimere deres gevinster, samtidig med at de udplyndrer befolkningen i alle de lande, de opererer i, inklusive Danmark.
  Med hensyn til denne eksklusion så viser den efter min mening lidt om at også Vermund, ligesom så mange andre partiformænd, ser partiet som hendes. Hun forstår heller ikke hvor vrede folk, inklusive hendes egne medlemmer og formænd/kvinder er, over levebrødspolitikernes magtsyge. Når man begynder at smide folk ud for sådan noget her, så er der allerede opløsningstendenser.
  Og så er der alle de grundlæggende problemer med den styreform, vi har nu…. en ting, der især har slået mig gennem de senere år er den her tvangstanke, som hersker, både i befolkningen og naturligvis især i Folketinget om at det at være politiker er et arbejde som et hvilketsomhelst andet. Her handler det så bare om at producere love, ligesom man producerer varer på et samlebånd. Nærmest som om at politikerarbejdet er et funktionærjob, hvor man arbejder med at producere så meget som muligt, uden at det, man producerer egentlig har nogen nytte nogetsomhelst sted. Det er bare sådan, det er.
  Jeg har heller ikke, for at sige det mildt, meget tiltro tilbage til et system, hvor en flertalsgruppe kan beslutte sig til at fratage andre befolkningsgrupper, der er i mindretal, rettigheder, penge og frihed. Og hvor politikere ikke er forpligtet på deres valgløfter. Det er jo fuldstændig lige meget, hvem man stemmer på, når de valgte politikere overhovedet ikke følger den påståede dagsorden efter valg. Så er det sådan set bare svindel og burde kunne resultere i straf.
  Nå, det var dagens første galde. Tror, der kommer mere, hvis man ser flere politikerhistorier idag..

 2. jeg vidste ikke, at Pernille Vermund er en sur fisse, der går i små sko, nu udøver hun jo censur ligesom fx mainstream medierne, tænkte det nok, at Nye Borgerlige er på vej til at blive som de andre inden på borgen.

 3. Stem NB, = Stem Velkommen muslimer

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.