Kriminel tyrker slap for udvisning flere gange: Nu er han dømt for voldtægt

Den aggressive Ihsan Kayhan går frem mod sit kvindelige offer og skubber hende omkuld. Hun falder og slår hovedet i jorden. Den tyrkiske sexforbryder gennemtvinger et samleje med kvinden. Selvom offeret siger stop og forsøger at kravle væk fra voldtægtsmanden.

I december 2020 bliver den tyrkiske statsborger, Ihsan Kayhan, dømt for voldtægt og trusler.

Dette er historien om en tyrkisk indvandrer, der flere gange har fået en løftet pegefinger af en dansk dommer – og er blevet truet med udvisning. Men intet er sket. Ihsan Kayhan er endt som flerdobbelt voldtægtsforbryder, fordi det naive danske retssystem ikke er indrettet til muslimske kriminelle, der udnytter velfærdssamfundet til bristepunktet.

24–årige Ihsan Kayhan er født i Tyrkiet og stammer fra Konya-området. Hans tyrkiske familie kommer til Danmark i midten af 1990’erne. Ihsan Kayhan er muslim, og på de sociale medier kan man se, at han stiler efter et liv i Allahs paradis.

Danskerne får ikke paradis, men et helvedes besvær med den kriminelle indvandrer, som politikerne lukker ind i landet. Befolkningen bliver beriget med en tyrker, der får flere domme for grov kriminalitet. Ihsan Kayhan begår røveri, vold, afpresning, ulovlig tvang og sexovergreb i Danmark. To gange får Ihsan Kayhan en såkaldt ‘betinget udvisningsdom’ for personfarlig kriminalitet.

Det betyder, at dommeren giver en advarsel til den tyrkiske indvandrer. Meldingen er, at næste gang Ihsan Kayhan begår kriminalitet, så ryger han retur til Tyrkiet. Men de betingede udvisninger får ingen konsekvenser, og Ihsan Kayhan fortsætter sin kriminelle løbebane. Tyrkeren nyder godt af FN’s konventioner, der beskytter kriminelle indvandrere mod at blive sendt hjem.

I 2017 og 2020 kulminerer Ihsan Kayhans kriminalitet, da han voldtager en kvinde på meget brutal vis. Sidst i 2017 befinder Ihsan Kayhan sig i en lejlighed i Nykøbing Falster. Tyrkeren indleder sit sexovergreb mod en kvinde, der sidder i en sofa.

Det kvindelige offer siger flere gange nej, da Ihsan Kayhan beføler og kysser hende. Ihsan Kayhan tager sit lem frem og forsøger at tage tøjet af kvinden. Hun siger gentagne gange nej og forsøger at kravle henover armlænet på sofaen. Flugten mislykkes. Ihsan Kayhan tager fat i kvinden og holder hende fast. Offeret hænger halvt ud over armlænet med overkroppen, da tyrkeren gennemfører voldtægten.

Den tyrkiske voldtægtsmand har fået smag for sexovergreb i et land med et meget eftergivende retsvæsen.

I januar 2020 opsøger Ihsan Kayhan flere gange samme kvinde i Nykøbing Falster. De to har tidligere været i et kæresteforhold. Det er en mørk vinteraften.

Kalenderen siger 11. januar. Der er på dette tidspunkt cirka to måneder til, at coronakrisen rammer Danmark.

Ihsan Kayhan går amok på sit kvindelige offer. Den muslimske indvandrer tager fat i kvinden og slår, river eller skubber hende, så hun falder og slår hovedet mod jorden. Efter tolv dage opsøger Ihsan Kayhan igen det kvindelige offer. Han kræver nogle ejendele udleveret, der skulle befinde sig på adressen.

Den muslimske mand forlanger igen ufrivillig sex med sit offer. Ihsan Kayhan stikker sine fingre ned i kvindens trusser og fører dem op i kvindens underliv. Kvinden skubber Ihsan Kayhan væk og beder ham stoppe.

Den kriminelle muslim er ikke vant til et nej, og han forsøger at kysse og kramme kvinden mod hendes vilje. Ihsan Kayhan tager sit lem frem og tager fat i offerets baghoved og forsøger at tvinge hende til oralsex. Det mislykkes, da offeret drejer hovedet væk og lukker munden.

Herefter eskalerer sexovergrebet. Ihsan Kayhan, der drømmer om en plads i det islamiske paradis, lægger sig ovenpå sit offer, der flere gange siger stop. Tyrkeren trækker bukser og trusser af kvinden. Ihsan Kayhan vender sit offer om på maven og holder hende fast. Han gennemfører derefter en fuldbyrdet voldtægt. Kvinden forsøger undervejs at kravle væk fra den tyrkiske gerningsmand.

Ihsan Kayhan udsætter herefter kvinden for flere trusler, så hun ikke melder ham til politiet. “Du er en stikker” og “du ved, hvad der sker med stikkere” lyder de direkte trusler.

Det kommer senere frem, at kvindevolden og voldtægten bliver begået, mens Ihsan Kayhan er prøveløsladt efter en fængselsdom for blandt andet røveri og vold. Ihsan Kayhan manglede at afsone 285 dage af sin straf, da han blev sat på fri fod.

3. december 2020 bliver Ihsan Kayhan idømt en fængselsstraf på tre år og seks måneder for vold, trusler og voldtægt. Den tyrkiske statsborger bliver denne gang udvist til hjemlandet Tyrkiet.

Der skulle altså flere voldtægter, røveri, vold, trusler, tvang og afpresning til, før en dansk dommer valgte at udvise en kriminel tyrkisk statsborger til hjemlandet. Det er tydeligt, at mængden af forbrydelser og sexovergreb skal være ganske overvældende, før kriminelle udlændinge bliver udvist. Den danske dommerstand har i årevis knælet for FN’s konventioner og såkaldte ‘menneskerettigheder’. Alt imens har danskerne skullet leve med den grufulde kriminalitet fra den fromme muslim – Ihsan Kayhan.

Voldtægts- og udvisningsdommen er anket til Landsretten. Derfor vil en dansk landsretsdommer i værste fald kunne holde hånden over den tyrkiske voldtægtsforbryder og gøre hans udvisning betinget.

(Denne postering er skrevet på grundlag af retspapirer fra sagen)

Giv Hard Line en vælgererklæring her

4 Kommentarer på "Kriminel tyrker slap for udvisning flere gange: Nu er han dømt for voldtægt"

 1. indfør dødsstraf, nåh, vi kan ikke udvise dig, men vi kan henrette dig, bror lort💩

 2. Det er jo som taget ud af enhver herboende kriminel islamists dagligdag..
  Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange danske skolepiger, hvor at det er dagligdagen at blive voldtaget af disse indoktrinerede aber på skolernes toiletter, hvorefter at de stakkels piger bliver truet på livet til tavshed..

  • ja, tragisk

   • Til ydmygelse og fornedrelse at dette møgdyr kan f.eks. være:
    Find svinet, ryk bukserne af ham, spænd ham op mellem to træer i et læhegn. Gerne stramt med spredte arme og ben.
    Gå til den nærmeste bondemand, og spørg om du må låne 2 Liter Komælk og en Spædekalv.
    Hæld så mælken på kalorius, og sæt spædekalven til. ☺☺
    Formodet resultat:
    Når svinet ikke kan stå på benene og er begyndt at X´se. har na vidst fået nok.
    Dette skal optages, og lægges på FB, TW ja alle steder.
    Fornedrelsen er dermed gennemført.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.