SF-politiker fra Afghanistan støtter shariavagt fra Føtex

Supermarkedskæden Føtex har shariavagter tilknyttet, der beskytter niqabklædte kunder i kædens butikker.

Ikke overraskende får det islamiske tiltag støtte fra den yderste venstrefløj i dansk politik. Lokalpolitikeren Yasser Ghanbari fra SF sender straks et like i en muslimsk Facebookgruppe, der hylder shariavagten fra Føtex.

Sagen om shariavagten begynder, da en mandlig Føtexkunde påpeger, at en kvindelig muslim er tildækket med den islamiske niqab. I Danmark er der et tildækningsforbud, der blandt andet forhindrer muslimer i at bære niqab og burka i det offentlige rum.

Den muslimske kvinde råber ‘racist’ efter den danske kunde. Kort efter ankommer en vagt med mellemøstligt udseende. Han retter sin vrede mod den danske kunde – ikke mod den muslimske kvinde, der overtræder den danske lovgivning. Det resulterer i, at den danske mand bliver eskorteret ud af Føtex af shariavagten.

Det direkte angreb på danske værdier og lovgivning vækker selvfølgelig stor jubel blandt specielt muslimer på de sociale medier. Ikke mindst i Facebookgruppen ‘Muslimer til stemmeboksene’, hvor shariavagten lovprises og hyldes.

Det er her SF-politikeren Yasser Ghanbari sender et såkaldt ‘like’ og viser sin støtte til den aggressive shariavagt fra Føtex. Indvandrere fra muslimske lande støtter hinanden ubetinget.

Yasser Ghanbari er opstillet for SF på Vesterbro i København, hvor han også er bestyrelsesmedlem. Den afghanske indvandrer er kandidat til Københavns Borgerrepræsentation ved det kommende kommunalvalg.

Velfærdsmigranten Yasser Ghanbari er født i Afghanistan. Han lagde en lille landsby bag sig og rejste til Danmark i december 2000 inden terrorangrebet på World Trade Center samt den efterfølgende konflikt mellem amerikanerne og terrorbevægelsen Taliban. En del migranter tog – som Yasser Ghanbari – forskud på krigshandlingerne og flygtede til Danmark, inden krigen brød ud. Det kan man kalde timing.

Yasser Ghanbari kommer til Danmark som femårig, og han vokser op i den grufulde muslimske dominanskultur. Yasser Ghanbari og hans søskende bliver udsat for vold, og de får tæsk af forældrene gennem deres opvækst. Undervejs modtager Yasser Ghanbaris far sociale ydelser og er udenfor arbejdsmarkedet i 13 år.

SF’s Yasser Ghanbari fortæller, at det er normalt, at børn bliver slået og udsat for vold i muslimske miljøer.

“I islamiske lande er tilgangen til opdragelse af børn radikalt anderledes end i resten af den moderne verden. I islamiske lande opererer man med sharia-lovgivning, der fastsætter klare retningslinjer og hårde straffe for overtrædelser af disse,” fortæller Yasser Ghanbari i 2018.

Det er denne afghanske velfærdsmigrant, der bakker op om en udadreagerende shariavagt i Føtex, der beskytter niqabklædte kunder.

Allah er stor hos SF – og Føtex.

Se også Sharia i Føtex: Smider dansk kunde ud, der klager over kvinde i niqab

6 Kommentarer på "SF-politiker fra Afghanistan støtter shariavagt fra Føtex"

 1. Den tvungne masseimport af muslimer ned over de europæiske befolkninger er efter min mening en af de største forbrydelser, der nogensinde er begået i Europa. Nogle af de ansvarlige for den originale aftale er døde idag, men dem, der fortsætter forbrydelsen, kan stiles for en domstol, når opgørets time kommer. Først tror jeg dog det vil komme til konflikt; altså en europæisk krig; jeg har svært ved at se, hvordan det skulle kunne undgås, se bare på det nuværende Frankrig. De får snart valget mellem Le Pen og islam- opinionstallene tyder opmuntrende nok på at de vælger Le Pen, men hvis venstrefascisterne og deres muslimske venner er blevet inspirerede af Demokraternes vellykkede valgsvindel i USA og finder ud af at bruge valgmaskiner fra Dominion og Hart ved næste valg, kan det jo hurtigt gå den forkerte vej..

  • lad os håbe et væbnet oprør i Frankrig mod venstrefascisterne og deres muslimske venner, hvis de vinder valget ved højt sandsynligt valgsvindel.

   • Fordrukken Taber | 5. januar 2021 ved 19:34 |

    Som situationen har udviklet sig, især i USA, med udbredt valgsvindel (også i Sverige efter min mening), så er der snart ingen anden udvej end at ansvarlige borgere og dele af militæret tager magten og stopper denne march mod diktatur. Men hvor skal det komme fra? Jeg ser lige nu ingen tegn på at nogen vil gøre noget i hverken Danmark eller Sverige. Det forholder sig til gengæld helt anderledes i USA og især Frankrig, hvor jeg vurderer at der er seriøse planer om militærkup fra nationalpatriotiske kredse, der vil redde den sekulære republik og den jødisk/kristne arv, som lige nu er under voldsomt angreb fra både muslimer og venstrefascister. Hvis venstrefascisterne også benytter sig af valgsvindel i Frankrig (valg 2022) kan det blive aktuelt på det tidspunkt. Men allerede inden da kan det blive nødvendigt, hvis de evindelige angreb mod “vantro” fortsætter som nu eller intensiveres. Og tiden arbejder ikke til fordel for det “gamle” Europa og den originale befolkning. De daglige provokationer fra venstrefascister og muslimer kan lynhurtigt gå hen og ophidse borgere eller visse myndigheder så meget at de føler sig kaldet til handling inden valget.
    Jeg har stadig svært ved at fatte den grad af sammenbrud, de såkaldte “politiske ledere” har udsat Europa for. Et ufatteligt svinsk forræderi mod befolkningerne, som kommer til at resultere i en voldsom boomerang-effekt, når Europas originale befolkning føler sig presset så meget op i et hjørne at handling er nødvendig. Dét føler jeg mig til gengæld sikker på, for når det kommer til stykket vil folk ikke bare bøje sig ned og vente på at blive fragtet væk i kreaturvognene. Jøderne har jo også advaret mod dette scenario i årtier. Europas “ledere”, som påtog sig uforholdsmæssig meget magt via EU og gennem undergravning af de nationale staters selvstændighed, lyttede naturligvís ikke. De havde travlt med at forberede nye anslag mod deres landsmænd og hjælpe til med nye, muslimsk inspirerede FN-resolutioner mod Israel..

 2. Godt at gurkervagten ikke er bevæbnet.. Der kunne jo ske at han forhåbentlig en dag fik en på kassen eller det som er værre!!
  Gid at retfærdigheden en dag kommer over ham som en tyv om natten!

  • Kort og godt:
   Der skal rettes ind efter Mette Mink Frederiksen. !
   Det betyder. Svinet Shariavagten skal holde afstand og dermed ikke berøre nogen som helst.
   Hvis Shariavagten ikke kan forstå det og der ingen politi er i nærheden er man i sin gode ret til at forsvare sig, med at give idioten en ordentlig een på Dækslet så han ligger der ved første hug..

   • I det tilfælde i videoen er der ikke tid til at ringe efter politiet. Der skal holdes 2m afstand det gælder både for Shariavagten og vedkommende. Berøring er forbudt da det gøres inden for 2m. Så fingrene væk Fister, ellers polleres gummerne.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.