Bandedrab i Nordsjælland: Muslimer lovpriser tyrkisk hjemmerøver

Det er interessant at se, hvordan hundredevis af muslimer hylder den skuddræbte Cem Kaplan, der omkom i et bandeopgør lørdag aften.

“Må Allah være hans sjæl nådig,” “Må Allah være ham barmhjertig,” “Må gud (Allah, red.) hvile hans sjæl i himlen inshallah,” er et lille udsnit af de mange islamiske lovprisninger, der er rettet mod den bandekriminelle Cem Kaplan.

Integrationen har slået hundrede procent fejl, når endeløse rækker af muslimske indvandrere ophøjer en dømt hjemmerøver med islamiske lovprisninger på tyrkisk, dansk og arabisk.

Tyrkiske Cem Kaplan havde tilknytning til flere voldelige indvandrerbander, og han er dømt for et knivbevæbnet hjemmerøveri i 2008.

Alligevel vælger hundredevis af muslimer at sende islamiske hilsner til den bundkriminelle tyrker og hans familiemedlemmer. Det er en af grundene til, at muslimer aldrig vil blive integreret i et sekulært samfund med kristne værdier – som det danske.

Muslimer sætter Allah og koranen højere end moral og grov kriminalitet.

5 Kommentarer på "Bandedrab i Nordsjælland: Muslimer lovpriser tyrkisk hjemmerøver"

  1. ud med dem alle, muslimfrit Danmark/Europa JA TAK

  2. Og det samme var tilfældet med terrorist Omar El Hussein, hvis begravelse var særdeles velbesøgt af hans trosfæller. Selvfølgelig støtter de aå godt som alle op om disse mennesker i deres kamp mod de “vantro”. Og den kamp går jo fint; islam kan forventes at overtage dele af Europa indenfor en meget overskuelig fremtid. Jeg forudser at første kendte vesteuropæiske land, der officielt konverterer til islam, er på trapperne indenfor få år..

  3. Ja, begravelsen af Omar viste disse menneskers sande ansigt. Hvorfor er det kun østeuropæerne, der forstår det?

    • euroboy; historien om de mange fremmødte til terroristens begravelse er blevet ignoreret, bagatelliseret og fordrejet til ukendelighed her i landet. Jeg tror, østeuropæere nemmere ser igennem venstrefascistisk propaganda end vi gør her i Vesten. De er kloge af skade, om man så må sige.

  4. Resten burde tage samme vej til deres gedeknepper-paradis, så vi andre kunne blive fri for det indoktrinerede indavl!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.