Migranterne jubler: Shariaklædt islamist ansat hos Rigspolitiet

‘Vis mig dine venner, og jeg skal sige dig, hvem du er.’

Mange indvandrere og muslimer ønsker islamisten Kumm Sabba Mirza tillykke med hendes ny job hos Rigspolitiet. Pakistanske Sabba Mirza skal blandt andet undervise betjente på Politiskolen i lov og ret. Hun er uddannet i København samt ved et islamisk universitet i Pakistan.

Sabba Mirza er optaget af politisk islam, og hun har prøvet at indføre shariatørklæde ved de danske domstole. Hun mener desuden, at tvangsægteskaber ikke er så stort et problem, som det gøres til i medierne. Sluttelig kæmper den pakistanske kvinde for burkaens fremme i Danmark.

Islamisme er populært i indvandrerkredse i Danmark. Og rækken af berygtede migranter, der gratulerer Sabba Mirza, er lang:

– Sikandar Siddique er partileder i Danmarks første fuldtonede islamistparti Frie Grønne. Den muslimske politiker stammer fra Pakistan, og han har indrømmet at have haft et tilhørsforhold til islamistbevægelsen Hizb ut-Tahrir, der kæmper for at afskaffe det danske demokrati og indføre et islamisk kalifat. Op til folketingsvalget i 2019 afholdt Sikandar Siddique store pakistanske vælgermøder, hvor der næsten udelukkende var mænd på tilhørerpladserne.

– Bwalya Sørensen er en kontroversiel raceaktivist, der arrangerer demonstrationer, hvor folk deles op efter hudfarve og etnicitet. Bwalya Sørensen, der stammer fra Zambia, har tidligere spredt løgne på internettet, hvor hun har fortalt, at danskerne ville skyde indvandrere på et udrejsecenter.

– Naveed Baig er kendt som en berygtet hadprædikant, der er uddannet i Pakistan. Danske medier har afsløret, at imamen er kommet med direkte dødstrusler fra prædikestolen i en moské i København.

– Nima Nabipour er en iransk skuespiller og advokat. Hans mest berømte klient er pengesvindleren Britta Nielsen, der var gift med en pakistansk mand. Britta Nielsens kriminelle svigersøn stammer fra Afghanistan. Iranske Nima Nabipour har fået en bøde i forbindelse med sit virke som advokat.

– Badar Shah stammer fra Pakistan, og han er valgt for Alternativet til Københavns Kommunes Borgerrepræsentation. Han er Alternativets politiske ordfører i København. Badar Shah er tilknyttet en stor pakistansk moské, hvor man kønsopdeler små drenge og piger. Den pakistanske politiker har gået på en koranskole under sin opvækst.

Kumm Sabba Mirza blev ansat hos Rigspolitiet i november 2020.

*

Mere om sagen her

7 Kommentarer på "Migranterne jubler: Shariaklædt islamist ansat hos Rigspolitiet"

 1. 3 verdenskrig ja tak, lad os se hvem der vinder

  • Politiet, domstolene, og Mette Mink er fjenderne af det Danske folk.
   Det Danske folk vil ikke se det. Der er KUN ca 10% deraf der kan se det og det er IKKE nok.

   Det bliver børnebørnene der skal rydde op i lortet, sammen med deres børn.
   Derfor er den bedst at der gøres noget NU, og det SKAL gøres inde fra.

   • akuma o korosu te | 19. december 2020 ved 11:47 |

    det er utroligt, at folk er så dumme, at de ikke kan se, at de er med til at skabe en krig, ved at omfavne islam, dumheden længe leve.

 2. Jeg føler at jeg skal brække mig.. Dels over denne salafist-glade regering vi har, dels over at der ikke bliver sat hårdt ind imod islamiseringen af vort land… Sover danskerne?

 3. Her er mere til denne “Muslimglade Regering eller lorten løkke”.
  En Nyhed der SKAL følges op på:
  EU-lovgivning kræver, at alle landbrugsdyr bedøves før slagtning af hensyn til dyrevelfærden, men tillader at medlemslande selv kan regulere, om dette også skal gælde ved religiøse ritualer.

  I Danmark vedtog Folketinget i 2014, at bedøvelse inden slagtning er et ufravigeligt krav i Danmark, uanset om slagtningen er del af et religiøst ritual eller ej.

  Dette ufravigelige krav har i de senest måneder været kraftigt udfordret. Da man indførte et lignende krav i Belgien, medførte det, at sagen blev indbragt for Den Europæiske Unions Domstol af den belgiske forfatningsdomstol, som ønskede det belyst, hvorvidt de nationale særregler er i strid med relevant EU-lovgivning, herunder retten til at udøve religiøse ritualer.

  Der var altså risiko for, at Danmarks, og flere andres medlemslandes, ufravigelige krav om bedøvelse inden slagtning ville blive underkendt.

  I dag faldt dommen i EU-Domstolen, og den faldt ud til dyrenes fordel: Danmark kan altså beholde det ufravigelige krav om bedøvelse inden slagtning.
  Se og læs linket:
  https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2020-12/cp200163da.pdf

 4. – Men hvis regeringen kan få hjemmeværnet til at slå mink ihjel, så kunne man vel også håbe på at de kan luge lidt ud i islamisterne…!!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.