Sharia i politiet: Islamist Kumm Sabba Mirza ansat til at undervise danske betjente

Knap har islamisten Asmaa Abdol-Hamid forladt sit job hos politiet, før nye islamiske kræfter er parat til at tage over. Den shariaklædte Kumm Sabba Mirza er blevet ansat hos Rigspolitiet. Her skal hun blandt andet undervise fremtidens betjente på Politiskolen.

37-årige Sabba Mirza kommer fra Pakistan, hvor hun har studeret på det islamiske universitet Fatima Jinnah, der ligger i Islamabad. Rigspolitiets ny shariaunderviser, der blandt andet skal undervise i lov og ret, har igennem en årrække trukket et spor af politisk islam og islamisme efter sig.

Sabba Mirza har tidligere ytret, at han hun vil være Danmarks første kvindelige dommer, der bærer shariatørklæde. Da det mødte politisk modstand, blev den pakistanske kvinde rasende:

“Lige nu ved jeg slet ikke, om jeg overhovedet har lyst til at arbejde ved domstolene. Fordi der er så lidt tiltro til systemet,” erklærede Sabba Mirza og fortsatte: “Det her er endnu et forsøg på at undertrykke muslimske kvinde.

”Sabba Mirzas religiøse raseri kogte over, og hun truede med at forlade det kristne velfærdssamfund, som hun har bosat sig i:

“Hvis jeg ikke kan få job i Danmark, må jeg flytte til et land, hvor folk er mere oplyste og kan se ud over tørklædet,” sagde Sabba Mirza.

Det handler om at indføre islamismen i centrale dele af det danske samfund. Sabba Mirza har tidligere arbejdet ved Domstolsstyrelsen, der kontrollerer de danske dommere og retsinstanser. Formålet var at omgive sig med danske dommere og lære retssystemet at kende indefra.

Da Sabba Mirza ikke kunne blive dommerfuldmægtig med tørklæde, blev hun i stedet nævning og lægdommer ved Københavns Byret. Hun har været med til at dømme danske borgere igennem en periode på fem år. Den kvindelige islamist har også tordnet mod den danske lovgivning, der skulle gøre op med kvindelig omskæring, tvangsægteskaber og tvungen ansigtstildækning.

“Lovgivningen er overflødig, uklar og retligt set ineffektiv,” sagde Sabba Mirza i 2017 og irettesatte islamkritiske politikere:

“Bestemmelserne er et udtryk for følelsesbaseret lovgivning.”

I 2016 blandede Sabba Mirza sig i samfundsdebatten og prøvede at nedtone de islamiske tvangsægteskaber, hvor muslimske kvinders liv arrangeres af ældre mænd.

“Der har været en tendens til, at man overdramatiserer det her fænomen (tvangsægteskaber, red.)”, lød det fra Sabba Mirza.

Det er denne islamist, der fremover skal præge Rigspolitiet og undervisningen på Politiskolen.

“Tørklædet er en livsstil, jeg har valgt, og den giver jeg ikke slip på,” siger Sabba Mirza.

Allahs indflydelse hos ordensmagten er tydelig.

Pakistanske Kumm Sabba Mirza har arbejdet hos Rigspolitiet siden november 2020.

4 Kommentarer på "Sharia i politiet: Islamist Kumm Sabba Mirza ansat til at undervise danske betjente"

  1. ud med hende, hun er jo utilfreds med Danmark

  2. Og denne infiltration vil blive mere og mere almindelig, med flere og flere offentligt ansatte muslimer i politi og retsvæsen. Danmark som kristent europæisk land er snart historie. Og når muslimerne overtager fuldstændigt vil der blive nedskrevet en ny Danmarkshistorie, der passer bedre med profetens bud og islam generelt.

  3. Hvad siger de Danske betjente til det:
    Siger de OK, er det Shariapoliti, hvor muslimerne har første ret frem for Danskere.
    Infiltrationen finder sted i stor stil, også både i Hjemmeværn, (som for i øvrigt er afvæbnet) , og i hæren.
    Regeringen med Mette Mink i spidsen, tænker med det de sidder på.

  4. lad os afgøre det på slagmarken🔥

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.