DR-vært Nynne Bjerre Christensen beskytter Islamisk Stat-kriger: Danskerne er gået fra forstandenNu blander den folkekære nyhedsvært Nynne Bjerre Christensen sig i debatten om terroristen Ahmed Samsam, der har fået en hjælpende hånd af Berlingskes nyhedschef Simon Andersen.

Nynne Bjerre Christensen er gift med Simon Andersen. Sidstnævnte takkede i den forgangne uge alle, der havde hjulpet ham med at skaffe den farlige IS-terrorist Ahmed Samsam til Danmark.

Den bandekriminelle Ahmed Samsam er dømt for røverier, narko- og voldskriminalitet, og han har kæmpet for flere islamistiske bevægelser i Mellemøsten. I begyndelsen af december kunne den fængselsdømte indvandrer sætte sine fødder på danske jord – takket være Berlingskes nyhedschef:

“Ahmed (Ahmed Samsam, red.) har formentlig tjent Danmark bedre end de fleste,” erklærer Simon Andersen.

Hustruen Nynne Bjerre Christensen er forarget over alle de danskere, der ikke bifalder, at en mediechef hjælper en terrordømt syrisk migrant til Danmark.

“Folk (danskerne, red.) er gået fra forstanden, de har fået indvandrere på hjernen,” lyder svadaen fra Nynne Bjerre Christensen.

De hårde ord falder efter, at hendes ægtemand Simon Andersen har hængt adskillige danskere ud på Facebook, fordi de ikke accepterer en lind strøm af syrienkrigere over grænsen til Danmark.

Berlingskes nyhedschef har i adskillige artikler påstået, at den voldsdømte Ahmed Samsam er en danskvenlig agent, der arbejder for danske efterretningstjenester.

Simon Andersens hustru er primært kendt fra Danmarks Radios nyhedsprogram Deadline på DR2, hvor hun i en årrække var fast ankerkvinde. I dag er Nynne Bjerre Christensen tilknyttet Danmarks Radio som freelancer, hvor hun er afløser og vikar på diverse tv-programmer, når hendes arbejdskalender tillader det.

Nynne Bjerre Christensen foragter de danskere, der har betalt hendes licensløn og muliggjort hendes overklasseliv nord for København.

I medieeliten skal man helst omfavne de muslimske indvandrere – også de, der kæmper på slagmarken i Mellemøsten og poserer foran et Islamisk Stat-flag. Hvornår mon Nynne Bjerre Christensen kan ses på Danmarks Radio næste gang?


(Øverste foto: Ahmed Samsam poserer. Foto: Syrienblog.)

Ahmed Samsam (til venstre) med den kurdiske Islamisk Stat-kriger Ozgür Deveci, der også er tilbage i Danmark, i Syrien (2012-13). Foto: Syrienblog.

*

Mere om sagen på Frihedens Stemme

Giv Hard Line en vælgererklæring her

6 Kommentarer på "DR-vært Nynne Bjerre Christensen beskytter Islamisk Stat-kriger: Danskerne er gået fra forstanden"

  1. hun er jo en landsforræder😡

  2. Som jeg har forstået sagen så påstår han at være dansk efterretningsagent, hvilket myndighederne ikke vil bekræfte? Så mener Simon Andersen tilsyneladende at Samsams påstand er korrekt; jeg forstår ikke hvorfor myndighederne ikke vil bekræfte påstanden, hvis den er rigtig, medmindre det skyldes “plausible deniability”, dvs at manden har været agent/infiltrator og bare spillet rollen som islam-kriger. Offentligheden ved jo efterhånden ikke, hvad den kan tro på- især ikke i denne sag. Og det tror jeg myndighederne har det fint med, for det lader plads til misforståelser, som kan udnyttes politisk til at udskamme dele af befolkningen.

  3. Ahmed Samsam blev dømt for terror i Spanien. Det flugter dårligt med, at han skulle være dansk agent. Men jeg er ret sikker på, at Ahmed Samsam har leveret oplysninger til PET og FE. Men det har sikkert været for egen vindings skyld og ikke for danskernes eller Danmarks skyld.

  4. Jeg har ikke haft tid til at dykke ned i substansen i Simon Andersens agenthistorie, men ifølge Syrienblog er der tale om en røverhistorie

    https://syrienblog.net/2020/01/11/pinling-roeverhistorie-om-ahmed-samsam-i-berlingske/

  5. Jeg må indrømme, at jeg har større tillid til Syrienblog end Simon Andersen. Simon Andersen løj for eksempel om den påståede barnebegravelse hos Islamisk Trossamfund, så vi har at gøre med en mand, der vil gå meget langt og sandsynligvis også lyve for at fremstille muslimske ekstremister i et positivt lys.

    • Tak for extra info opdateringen, Uwe. Det er jo også meget bekvemt for enhver muslim hvis de kan påberåbe sig “Agent”-status, mens de myrder løs nede i Mellemøsten. En taktik, der ser ud til at have fungeret fint i denne sag.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.