Berlingskes nyhedschef Simon Andersen hjælper terroristen Ahmed Samsam til Danmark: Journalistdatter og svigerfar jubler

De varme familiefølelser strømmer journalisten Simon Andersen i møde. Simon Andersens datter sender et hjerte, der ledsages af et foto af den bandekriminelle syrienkriger Ahmed Samsam. Og Simon Andersens svigerfar stemmer i med et: “Godt gået Simon.”

I den forgangne uge takkede Berlingskes nyhedschef Simon Andersen de personer, der har hjulpet ham med at få migranten Ahmed Samsam til Danmark.

“Ahmed (Samsam, red.) er hjemme (Ahmed Samsam er syrisk statsborger, så det er lidt uklart, hvorfor han skulle være “hjemme” i Danmark, red.). Tak til alle der har gjort det muligt,” skriver Simon Andersen på Facebook.

Ahmed Samsam har en fortid med røverier, narkokriminalitet og voldelige overfald i indvandrerbanden Black Army, der har haft sit udgangspunkt i ghettoen Vollsmose. Senere drog Ahmed Samsam til Mellemøsten for at kæmpe for en salafistisk terrorgruppe. Undervejs i forløbet modtager Ahmed Samsam penge og krigsmateriel fra danske efterretningstjenester, som han overdrager til Islamisk Stat.

De spanske myndigheder fik nok. De fængslede den terrorglade Ahmed Samsam og smed ham bag tremmer. Det har fået Simon Andersen til at hylde og hjælpe Ahmed Samsam, som nyhedschefen har udråbt til en danskvenlig agent. Og i den forgangne uge landede Ahmed Samsam i Københavns Lufthavn – til klapsalver fra Simon Andersen og hans nærmeste familie.

“Det er ikke altid jeg vil dele efternavn med ham, men i dag vil jeg gerne. Simon Andersen❤️,” skriver Anne Sofie Harboe Andersen. Den unge kvinde er Simon Andersens 23-årige datter, der studerer journalistik og skal følge i sin fars politisk korrekte og islamofile fodspor.

Anna Sofie Harboe Andersen er opvokset i et overklassemijlø nord for København. Det er et liv, der omfatter besøg på hovedstadens fineste restauranter, ferierejser til utallige eksotiske destinationer samt en uddannelse på det gymnasium, hvor også Kronprins Frederik og Prins Joachim slog deres folder.

Simon Andersen er i dag gift med den tidligere Danmarks Radio-vært Nynne Bjerre Christensen, men har datteren, Anna Sofie Harboe Andersen, fra et tidligere ægteskab.

Den privilegerede overklasse har leveret endnu en fremtidig journalist , der skal holde islams fane højt i de danske medier. Også svigerfaren Vagn Bjerre Christensen bakker op om Simon Andersens kamp for en kriminel syrienkriger:

“Det var på tide. Godt gået Simon,” lyder det fra Vagn Bjerre Christensen, da syriske Ahmed Samsam sætter sine fødder på dansk jord.

I Simon Andersens familie kan det ikke gå hurtigt nok, når en terrorist og bandekriminel muslim som Ahmed Samsam skal hentes til landet.

(Øverste foto: Ahmed Samsam (til venstre) med Ozgür Deveci i Syrien (2012-13). Foto: Syrienblog.)

Lillebror Hamza Samsam (til venstre) og Ahmed Samsam i Syrien. Foto: Syrienblog.

Ahmed Samsam (“Ahmed.Syri2”) deler ISIS-video på Facebook (9. september 2014). Foto: Syrienblog.

Ahmed Samsam (“Ahmed.Syri2”) på Syrienblogs daværende Facebookside (28. juli 2014). Foto: Syrienblog.

Ahmed Samsam (“Ahmed.Syri2”) på Facebook (august 2013). Foto: Syrienblog.

Det er denne syriske terrorist, som Simon Andersen, datteren Anna Sofie Harboe Andersen og svigerfaren Vagn Bjerre Christensen byder velkommen hjem til Danmark.

*

Læs Syrienblogs replik til Simon Andersen, hvor man kalder Berlingskes artikelserie om Ahmed Samsan for en “grinagtig røverhistorie


Giv Hard Line din vælgererklæring her

2 Kommentarer på "Berlingskes nyhedschef Simon Andersen hjælper terroristen Ahmed Samsam til Danmark: Journalistdatter og svigerfar jubler"

  1. dumheden længe leve

  2. Jeg ved snart ikke, hvem jeg brækker mig mest over. Danmark er fucked med den slags “journalister”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.