Muslimer torpederer hus under vanvidskørsel: To døde – én i livsfare

Det er sjældent, at danskerne får sat ansigt på de mellemøstlige migranter, der fylder i de bloddryppende statistikker over vanvidskørsel.

Fredag aften går det galt for Mohammed Hussein, Mohammed Al Ammari og Mohamad Assadi, da de med høj fart torpederer et hus i det centrale Odense.

Husmuren vælter, da den mørke BMW rammer huset. Det vides ikke om, der er nogen hjemme, da bilen rammer huset.

To af indvandrerne dør. Den tredje er i yderst kritisk tilstand.

Alle tre indvandrere er 21 år og kommer fra det berygtede Vollsmose-område. Her har der tidligere været skærpet opmærksom på grund af de muslimske ghettobeboeres vanvidskørsel.

Klokken er cirka 21.47 fredag aften, da bilen med de tre indvandrere speeder op og gør livet farligt for sagesløse borgere. Der må køres 50 km/t på vejstrækningen.

Bilen, en ældre, grøn BMW, kommer kørende med høj hastighed ad vejen Østerbro i Odense i retning mod øst. Pludselig skrider bilen ud og rammer en lygtepæl, hvorefter den kører ind i en husmur, fortæller TV 2 Fyn.

Fyns Politi, der er tilbageholdende, når det gælder muslimsk kriminalitet, vil kun gå så langt, at man “mistænker“, at den voldsomme trafikulykke kan skyldes høj fart.

Når man ser billederne af den sammenkrøllede bil og de omfattende skader på et murstenshus, er man ikke i tvivl om den voldsomme fart i forbindelse med ulykken.

Vanvidskørslen er en soloulykke. Ingen gående eller andre trafikanter er involveret.

Iranske Mohammed Hussein bliver konstateret død på skadestedet. Irakiske Mohammed Al Ammari afgår senere ved døden på Odense Universitetshospital (OUH). Den irakiske indvandrer bliver erklæret hjernedød tidligt lørdag morgen. Efter få timer slukkes respiratoren.

Irakiske Mohamad Assadi er lørdag i kritisk tilstand. Han lægges i kunstigt koma, og det forventes, at han skal opereres i løbet af dagen.

Når tre muslimer fra Vollsmose-ghettoen bringes til Odense Universitetshospital, så stiger trusselniveauet for det hårdtprøvede sundhedspersonale.

En større forsamling af utilpassede indvandrere dukker pludselig op, da de tilskadekomne fra vanvidskørslen er bragt til sygehuset.

“Der var rigtig mange mennesker, derfor lavede vi en skalsikring. Det er for at sikre personalet arbejdsro og for at skabe sikkerhed for dem, der er indlagt og for personalet,” fortæller vagtchefen ved Fyns Politi.

I Danmark er virkeligheden, at politiet må sikre hospitaler, når fartgale indvandrere kører galt. Og myndighederne har god grund til hæve sikringsniveauet på hospitalsområdet.

I 2012 går en gruppe på mellem 60 og 70 indvandrermænd amok og stormer skadestuen på Odense Universitetshospital efter en eidfest. De truer hospitalspersonalet, udøver hærværk på sygehuset og smadrer både politibiler og ambulancer. Betjente må trække pistoler for at sikre roen i området.

Dette er virkeligheden, når mellemøstlig dominanskultur får lov at gro uhæmmet.

Fyns Politi har hørt fra tre vidner, der har set vanvidsbilen forud for uheldet, men politiet søger fortsat flere vidner med oplysninger om sagen.

Den mellemøstlige dominanskultur i trafikken er livsfarlig for den danske befolkning.


Giv Hard Line din vælgererklæring her

4 Kommentarer på "Muslimer torpederer hus under vanvidskørsel: To døde – én i livsfare"

  1. flere døde m’er JA TAK

  2. Ja, muslimer har ALDRIG været gode til at køre bil.. Det er derfor man aldrig ser sådan skrald til Formel 1.
    Heldigvis bliver Danmark 2 (forhåbentligt snart 3) kriminelle samfundstabere fattigere!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.