Terror i Paris: Pakistansk ‘flygtningebarn’ amok med kødøkse

Der var tale om islamisk terror, da en muslimsk migrant fredag angreb tilfældige mennesker i Paris.

En pakistansk indvandrer svinger sin kødøkse og sårer to personer i det blodige angreb. Økseoverfaldet finder sted tæt på de lokaler, hvor satiremagasinet Charlie Hebdo tidligere havde redaktionslokaler.

Klokken er cirka 11.40 da angrebet indledes på gaden Rue Nicolas-Appert i byens 11. arrondissement.

De to terrorofre, der arbejder som journalister for et filmselskab, holder en rygepause. Ingen af de sårede, en kvinde og en mand, har tilknytning til satiremagasinet Charlie Hebdo.

Det nu verdensberømte blad, der lagde navn til udsagnet ‘Je suis Charlie’, blev ramt af islamisk terror i 2015. To muslimer stormerede Charlie Hebdos lokaler, hvor de dræbte 12 og sårede 11 mennesker i en islamisk blodrus.

Franske myndigheder har identificeret den 18-årige pakistanske indvandrer ‘Ali H’ som hovedmistænkt til fredagens terrorhændelse.

Pakistaneren bliver anholdt af civilklædte betjente omkring 50 minutter efter økseangrebet. ‘Ali H’ bliver opdaget, da han går rundt med blodigt tøj ved trapperne til Bastilleoperaen, der ligger cirka en kilometer fra gerningsstedet.

Politiet finder den blodige kødøkse tæt på gerningsstedet. Kort tid efter anholdelsen tager den pakistanske øksemand ansvaret for terroren.

Den muslimske terrorist er et ‘uledsaget flygtningebarn’, der skulle være ankommet til Frankrig for tre år siden. Det oplyser den franske indenrigsminister. Der bliver allerede stillet spørgsmålstegn ved det skæggede ‘flygtningebarns’ reelle alder.

I sommeren 2019 nægtede ungdomsdomstolen i Cergy-Pontoise at fastslå alderen på det pakistanske ‘flygtningebarn’, der nu er sigtet for terror.

Dommeren ville ikke lade en læge og knogleekspert fastslå alderen på ‘Ali H’, der fremstår fysisk ældre end den påståede alder. Det oplyser nyhedssitet Fdesouche.

Den pakistanske indvandrer blev i august anklaget for våbenbesiddelse i form af en skruetrækker, det skriver mediet The Associated Press

De franske myndigheder afviser, at den mistænke terrorist skulle være radikaliseret islamist. Angiveligt er der bare tale om en ‘normal’ muslim, der blev anholdt med en form for stikvåben for få uger siden.

Udover det pakistanske ‘flygtningebarn’, der har opgivet sin alder til 18 år, har de franske myndigheder arresteret en 33-årig indvandrer fra Algeriet. Det er ikke slået fast, hvad den eventuelle relation er mellem de to mænd.

Efterfølgende blev yderligere tre personer arresteret, der mistænkes for at have tilknytning til fredagens muslimske terrorangreb.

De senere år er Frankrig blev ramt af en række terrorangreb, hvor tilfældige mennesker bliver angrebet med kniv. Det er ofte indvandrere og muslimer, der står bag.

Så sent som i april dræbte en afrikansk asylansøger to personer og sårede fem i et blodigt angreb. I februar blev en fransk politibetjent såret, da en Islamisk Stat-terrorist stak ham med en kniv. Måneden før prøvede en muslim at overfalde en gruppe betjente, mens han råbte ‘Allah er stor’.

Det multikulturelle Frankrig er endnu engang blevet konfronteret med terroren, der udbreder islam med vold og magt.

2 Kommentarer på "Terror i Paris: Pakistansk ‘flygtningebarn’ amok med kødøkse"

  1. Igen muslimsk indavl går amok, islam skal ikke være heri Vesten

  2. Indfør dødsdom over for islamister der begår kriminalitet!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.